2777
2789
عنوان

شام چی دارید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 432 بازدید | 35 پست
😂😂ن چون خودم واقعا دیگه غذایی به ذهنم نمیرسه اینجا میپرسم بهترینشو درست میکنم البته موادشم باید با ...

من خورشت کدو بادمجون درست کردم. سرخ کردم. گوشت چرخ کردهو پیازم حدا سرخ کردم. گوجه هم پوره کردم و سرخ کردم بعد قاطی کردم.

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوپ ورمیشل

چ خوب سوپ درست میکنید شوهرتون میخوره شوهر من میگه سوپ غذای مریضه لب نمیزنه

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 
شوید پلو باقالی درست کن کره ای وزعفرونی چندتا شامی لپه هم سرخ کن بچین دورش با گوجه کبابی و سبزی خورد ...

باقالی با شامی؟؟؟شمالی هستی حتما ما بجز گوشت و مرغ چیزی با باقالی نمیتونیم فکر کنیم!

زبونم شاید تلخه ولی تامّّّّل کن🤍

باقالی با شامی؟؟؟شمالی هستی حتما ما بجز گوشت و مرغ چیزی با باقالی نمیتونیم فکر کنیم!

یکی از دوستام مادرش شمالیه توی آش رشته هم باقالی میریزن

عضو گروه کاهش وزن بامداد خمار❤گروه قرمز❤          قد ۱۷۰         وزن شروع یا بالاترین وزن ۱۰۲    وزن هفته پیش ۹۴.۱     وزن فعلی ۹۳.۱۵۰     هدف ها ۹۲ ۹۰ ۸۵ ۸۰ 

شمالی نیستم 

هرچی با هرچی خوشمزه باشه میخورم غذاست ایه کتاب مقدس که نیست نشه تغییرش داد  تنوع هم دوست دارم  

مابرای رنج بردن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت بردن میگردیم باید پذیرفت تنها راه ادامه دادن لذت بردن از رنج هاییست که میکشیم .
چ خوب سوپ درست میکنید شوهرتون میخوره شوهر من میگه سوپ غذای مریضه لب نمیزنه

خدا رو شکر همه چی میخوره اصلا بد غذا نیست

با قارچ و هویج و گوجه و این چیزا درست کنی خیلی خوشمزه میشه 

واسه من نمیتونم وجود نداره اگه بخوام حتما میتونم خدایا به امید خودت💪