2777
2789
عنوان

قد نوجوانی

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 35 پست
میدونم ولی حتی از مردای بزرگسال هم نمونش پدرش هم بلندتره دیشب خواهرم زد تو نت گفت میانگین قد نرمال ب ...

عزیز هیچ ربطی نداره ب سن و سال خب ممکنه 12 ساله باشه اما قد بلند باشه 20 ساله اما قد بلند

میخندید وَ در نگاهش غَمی میرقصید. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو 14 سالگی قد تقریبا 190 سانت طبیعیه ؟؟؟؟؟؟؟

قدش بعد يه مدت ثابت ميشه يعني نهايت ديگه ٢-٥سانت بلند بشه 

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 
نه بابا طبيغيه خواهرم الان از بابامم داره بلند تر ميشه با اينكه كلا ما خانواده بلندي نيستيم

ببخشید باباتون قدشون چقدره ؟ اگر دوست داشتید بگید

عزیز هیچ ربطی نداره ب سن و سال خب ممکنه 12 ساله باشه اما قد بلند باشه 20 ساله اما قد بلند

بله شما درست میگید پس طبق میانگین سنین مختلف از 14 سالگی تا بسته شدن صفحات رشد که میشه 18 سالگی حداقل 12 سانت قد میکشه پس میتونیم بگیم دومتر میشه حداقل .... درسته عزیز ؟

بله شما درست میگید پس طبق میانگین سنین مختلف از 14 سالگی تا بسته شدن صفحات رشد که میشه 18 سالگی حداق ...

عزیز یکی از دوستای من 13 سالگی 175 بوده قدش دختره هاااا الان 18 سالشه 184 قدش 

خوده من 170 بودم 14 سالگی 18 سالمه الان میرم 19 173 قدمه دیگ زیاد رشد نکردم 

عزیز یکی از دوستای من 13 سالگی 175 بوده قدش دختره هاااا الان 18 سالشه 184 قدش  خوده من 170 بود ...

عزیز من درباره میانگین رشد قد در سنین مختلف دختر صحبت نکردم ! دارم میگم پسر و پسر ها هم معمولا بیشتر دخترا رشد میکنن

عزیز من درباره میانگین رشد قد در سنین مختلف دختر صحبت نکردم ! دارم میگم پسر و پسر ها هم معمو ...

باش ولم کن بزار دو متر شه مگ قد بلندی بده