2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای کودک میشه روانپزشک هم رفت 

عزیزم اول متخصص مغز و اعصاب کودک بعد روانشناس کودک استثنایی اگه لازم به دارو بود روانپزشک اگه همین الان منم برم تو مطب روانپزشک فوری دارو مینویسه

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
برای کودک میشه روانپزشک هم رفت 

اره ولی ب شرطی ک بچه رو نبنده فوری ب دارو

چندوقت پیش همینجا یه خانمی بود بچش رو برده بود روانپزشک و هی دارو میداد

من خودم روانشناسم

نشونه های بچه رو گفت اصلا اوتیسم نبود یا اگرم بود خیلیییییی خفیف بود

اخه منطقه ما نداره مال استسنایی 

انلاین میتونی از متخصص های تهران کمک بگیری گلم 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊
[QUOTE=235059978]انلاین میتونی از متخصص های تهران کمک بگیری گلم خوب تا بچه رو نبینن انلاین چطور میشه ...

گلم راهکار دارن  فیلم میگیری حتما حتما ایشون فوق العاده هستن من خودم از این سر تهران میبرمش خدایی ارزش داره در هر صورت من قصدم کمک بود چون خودم مادر یک کودک متفاوتم 

خانم دهقان عالیه

خانم دهقان عالیه

به این شماره زنگ بزنم نوبت میدن انشاله سالم و تندرست باشید،پسرم حرف میزنه جملهای ۴و۵کلمه میگه شعر کوتاه یکی میخونه ولی کامل مانند یچهای دیگه حرف نمیزنه یا مفهوم زن و مرد یا زمان مانند صبح و ظهر نمیدونه ولی شب رو میدونه بعضی چیزای جزی درک نمیکنه،یا هرچی بهش میگم شعر یادت بدم مقاومت میکنه نمیزاره،یا اسباب بازی هر بچه ای ببینه میخاد باید بهش بدن،نمیزاره ناخنش بگیرم،یا هر چی میگم صبر کن ازت عکس بگیرم نمیزاره 

به این شماره زنگ بزنم نوبت میدن انشاله سالم و تندرست باشید،پسرم حرف میزنه جملهای ۴و۵کلمه میگه شعر کو ...

خیلی بچه ی سختی هست ننیدونم چکار کنم کم اوردم 

به این شماره زنگ بزنم نوبت میدن انشاله سالم و تندرست باشید،پسرم حرف میزنه جملهای ۴و۵کلمه میگه شعر کو ...

بله همین الانم بگیرید پاسخ میدن بگین وقت ارزیابی از خانم دهقان میخواهید و بگید شرایطتتون اگه شهرستانی و انلاین میخواهی