2777
2789

اگ سیکلت ۲۸ ۳۰ روزست از ۱۲پریودت شروع کن یک شب درمیان 

صبورانه درانتظار فرزند🥲🤲🏼بالاخره درتاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۳ بیبی چک منم مثبت شد🥺خدایاشکرت 😍🤲🏼🤰۱۴۰۲/۵/۳۱پسرعزیزم بدنیااومدوبه زندگیمون روشنایی بخشید🥹💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من این ماه ی شب درمیون اقدام بودم. الا ۵روز ب پری مونده ترشح دارم همش نمیدونم مال چیه

منم این ماه اقدام داشتم الان سه روز مونده به موعدم خیلی ترشح دارم

چون نامه جرم ما بهم پیچیدند ، بردند به دیوان عمل سنجیدند، بیش ازهمگان گناه ما بود ،ولی ، ما را به محبت علی(ع)بخشیدند.
من این ماه ی شب درمیون اقدام بودم. الا ۵روز ب پری مونده ترشح دارم همش نمیدونم مال چیه

عزیزم شما بجز ترشح دیگه چه علائمی دارین؟منم اقدام بودم کمرم و سمت چپ دلم درد میکنه

صبورانه درانتظار فرزند🥲🤲🏼بالاخره درتاریخ ۱۴۰۱/۱۰/۳ بیبی چک منم مثبت شد🥺خدایاشکرت 😍🤲🏼🤰۱۴۰۲/۵/۳۱پسرعزیزم بدنیااومدوبه زندگیمون روشنایی بخشید🥹💜
من ی بار قرص خوردم رها کردم دیگه سیکلم از اون موقع شده ۳۳ روزه

عزیزم برنامه ایمپو یا لیوم بانو رو نصب کن خیلی خوبن روز تخمک گذاریتو بهت میگه