2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

676 بازدید | 17 پست

سلام عزیزان . من اولین باره دارم از کیت تخمک گذاری استفاده میکنم و نمیدونم چه جوریه  من از روز ۱۰ سیکلیم شروع کردم که ی هاله کمرنگ انداخت کیت و روز ۱۱ هاله کمرنگ تر شد و روز ۱۲ باز هاله دوباره پررنگ تر شد و امروز که روز ۱۳ سیکل هست زدم تقریبا دوتا خط هم رنگ افتاد الان این یعنی من تخمک گذاری کردم یا هنوز بدنم تازه میخواد شروع به تخمک گذاری کنه ؟؟؟ و اینکه تا چه مدت بعداز مثبت شدن بهتره که حتما اقدام داشته باشیم؟؟ یعنی اگه من امروز کیتم  مثبت بشه و اقدام نداشته باشم و فردا شبش اقدام داشته باشم مشکلی نیست؟؟ یا همون روزی که مثبت شد باید حتما اقدام داشته باشم؟

عکس کیت رو هم می زارم فقط تو عکس یکم کمرنگ تر شده هاله ها مشخص نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما چند وقته اقدامی؟ مشکلی چیزی ندارین؟

من این ماه میشه ۷ ماه پیش دکتر هم رفتم گفتن تا یک سال طبیعیه و  کیست و عفونت و اینا ندارم .. این ماهم چون خودم خواستم دکتر برا همسرم آزمایش نوشت خداروشکر همسرم هم مشکلی نداشت.. فقط دکتر بهم داروهای ویتامین داده بهم گفت با اینا و تغذیه ات دوماه امتحان کن اگه نشد بعد بیا دوباره که بررسی کنیم

من این ماه میشه ۷ ماه پیش دکتر هم رفتم گفتن تا یک سال طبیعیه و  کیست و عفونت و اینا ندارم .. ای ...

سیکلت چند روزه؟

بعضیا اینجورن خواهر شوهر من هردو سالم بودن ولی بعد یه سال و نیم باردار شد

من خدایی دارم که در این نزدیکیست...                                 واسه روبه راه شدن کارو زندگیمون یه صلوات می فرستی؟🙃 
سیکلت چند روزه؟ بعضیا اینجورن خواهر شوهر من هردو سالم بودن ولی بعد یه سال و نیم باردار شد

قبل از اقدام ۲۶ بود و ۲۷ ولی از وقتی اقدام شروع کردم شده ۲۸ روزه..

انشاالله که من این ماه نتیجه بگیرم دیگه نیاز نباشه برم برا عکس رنگی🤦🏻‍♀️

شما هم تو اقدامید؟

انشالله این ماه دیگه باردار میشی عزیزم منم یک سال و چند ماهه با سابقه سقط تو هفته ۱۱ و پلی کیستیک هنوز نتیجه نگرفتم😥 توکل به خدا

من خدایی دارم که در این نزدیکیست...                                 واسه روبه راه شدن کارو زندگیمون یه صلوات می فرستی؟🙃 
انشالله این ماه دیگه باردار میشی عزیزم منم یک سال و چند ماهه با سابقه سقط تو هفته ۱۱ و پلی کیستیک هن ...

ممنون عزیزم.

ااای وای چرا سقط؟؟ انشاالله که شماهم زود بارداربشین .

من قبلا کیست تخمدان داشتم حدود ۴ سال پیش ولی دارو خوردم خوب شدم بعدش دوبار سونو دادم که یکیش برا همین بارداری بود گفت کیست ندارم. 

انشالله این ماه دیگه باردار میشی عزیزم منم یک سال و چند ماهه با سابقه سقط تو هفته ۱۱ و پلی کیستیک هن ...

ببخشید ی سوال عذر میخوام از شما یکم جزئی تر می پرسم که متوجه بشم مشکلم از چیه شما بعداز اقدام چند دقیقه دراز میشکید؟؟ من حد و یک ربع درازکشیده هستم بعد پا میشم و اینکه من زیر کمرم ی متکی می زارم تو اون یک ربع این بدتر مانعش نمیشه؟؟