2777
2789
عنوان

کتکم زد

330 بازدید | 12 پست

شوهرم برا بار اول امروز کتکم زد، من سنگین شدم میگه تقصیر خودته کتکت زدم، زنگم زد بهش گفتم به من زنگ نزن نمیخوام صداتو بشنوم، تازه ناراحتم شد ازم، چجور رفتار کنم اینجور نکنه؟؟؟؟ 

عملا بی ارزشم میکنه

سرسنگین باش باهاش

فحش اینا نده ها..پررو میشه باز

ولی اصلا محلش نزار

چرا زد؟

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ارزش خودتواوردی پایین چرابهش زنگ زدی؟؟

به چه حقی وچه جرائتی دست روت بلندکرد//؟؟

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

چرا جوری رفتار میکنی که کوچیک بشی؟ باید جوری رفتار کنی اون زنگ بزنه و خواهش منت کنه. بلد نیستین خدای ...

خب این زنگ نزده ک

جوجه سفید من تو قشنگترین هدیه امسالم بودی بقول همه تو عیدی امسال من از طرف خدایی♥️الهی قربون خنده هات برم من من همون دختر لوس خانواده..همسر لجباز و غرغرو و یکدنده..عروس پر از شیطنت و زود رنج ام که برا تو صبورترین و قوی ترین مامانم♥️الهی خدا تورو برامون حفظ کنه..دوست داشتین ممنون میشم برا پسرم صلوات بفرستین و بهم بگین منم براتون صلوات کبیره بخونم💟

ما خانمها چوب احساساتمون رو میخوریم در مقابل کتک زدنش چرا بهش زنگ میزنی یه کم به خودت احترام بزار

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

دست مردی که بلند میشه رو زن رو باید خورد کرد اگه این کار نکردی که هیچی دیگه

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

بهش گفتم ما خیلی با فاصله از هم میخوابیم، ناراحت شد که تو درک نمیکنی، بعدم گفت تو ناراحتیت از اینه که میخوام ماشینمو به نام مادرم بزنم، منم گفتم حلالت نمیکنم، اونم قشنگ کتک زد