2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعدش رفتیم بیمارستان همونچا افتاد سونو که دادم گفتن کیست تخمدان داری به خاطر همین افتاد یه ساله درگیر دگتزم اخرش گفت بایدعمل کنی لیزر ۱۸تومن شوهرم کارگره

اینهمه پول نداره مونذم چی کار گنم

از اون موقع تاحالا مادر شوهرم همش طعنه میزنه بیچاره پسرم شانس نداره یه بچه داد خدا اونم عرضع نداشتین نگهش دارین یکی نیس بگه خودت نذاشتی سونو برم گفتی زوده

همش میگفت الان زوده واسه سونو خاهر شوهرام میومدن میگفتن الان واسه سونو زوده بچه که افتاد هیچکس گردن نگرفت گفتن میخاستی بری مادرشوهرم گفت دخترام همه بعد ۴مآعگی رفتن سونو

مال من دو ماهو دو هفتش بود🖤

فراموش کن عزیزم خواست خدا بوده شاید مشکل داشته خدا نخواسته با اومدنش اذیتت کنه روح هم نداشته بعدا ک بچه دار شدی یادت می‌ره الان به خودت برس ورزش کن برو بیرون

همش میگفت الان زوده واسه سونو خاهر شوهرام میومدن میگفتن الان واسه سونو زوده بچه که افتاد هیچکس گردن نگرفت گفتن میخاستی بری مادرشوهرم گفت دخترام همه بعد ۴مآعگی رفتن سونو

[QUOTE=235051885]چرا سقط شد؟[/QUهیچی الکی الکی نه درد داشتم نه هیچی صبح واسه سحری بلند شدن رفتم دشوی ...

اخی عزیزم  

من جات بودم میمردم خدا بهت صبر بده واقعا

ریپ نزن اگر با حرف من حرفت یکی نیست Take me somewhere to calm down. Somewhere to listen  زندگی=قهوه_پپرونی_خواب