2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب باهاش تو گروه حرف نزن مگه مجبوری. کلا هر چه کمتر تو گروه های خانوادگی باشی بهتره

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

خب باهاش تو گروه حرف نزن مگه مجبوری. کلا هر چه کمتر تو گروه های خانوادگی باشی بهتره

اره والا عکس بچه خواهرشو ک تازه ب دنیا اومده بود گذاشت منم همون رو فقط ریپلای زدم بعد ریپلای جاریو ج داد برا منو نداد 😂

اره والا عکس بچه خواهرشو ک تازه ب دنیا اومده بود گذاشت منم همون رو فقط ریپلای زدم بعد ریپلای جاریو ج ...

فدای سرت بابا مهم نباشه

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

عزیزم خب برات مهم نباشه مگه چیه

بعدم اینکه کلا تو گروهای خانوادگی فعال نباشی بهتره ما تو گروهای خانوادگی عروسای فامیلامون اصلا سال تا سال پیام نمیفرستن توهم همینگار کن که ناراحت نشی

من اصلا توی گروه‌های خانوادگی نیستم هر کی من رو اد کنه زود خارج میشم.بیکارم مگه .

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

خانواده شوهرم منو دعوت کردن تو گروه منم اومدم بیرون خیلی ازشون خوشم میاد دایم باید تو گروه هم ببینمشون 

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
خخخ ن بابا همش سرش تو گوشیشه 😂

نه مادر شوهر من تو خونه تنها میمونه حوصلش سر نیزه میگم بابا تلویزیون روشن کن سرگرم شو میگه نمیتونم

👈👈👈👈الهم عجل لولیک الفرج برای حل مشکلم صلوات بفرستین لطفا🌹🌹