2777
2789

یه بار تو مشهد با شوهرم و دوستامون گفتیم برا تفریح و سرگرمی یه فالگیر فالمونو گرفت پشمامون ریخت همه اش درست بود نمی‌دونم چجوری

مگه امضا هم باید بزنیم؟به من گفتن همه چی با کاروانه🤷🏻‍♀️

از وقتی که شماره ۴۰تا فااال گیرو  از تو نی نی سایت پیدا کزدم به تک تک شون زنگ زدم امتحانشون کردم همشون گفتن دعا داری  به جز دوتاشون دیگه  عتماد نکردم به دعا نویس ها 

خدایا   😍 فقط خودمو، خودت خبر داریم چیکاراااا کردی برام😘پس شکرت .....واقعا شکرت !!😇

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بچه دومم حامله بودم یه فااالگیر بهم گفت بختت بسته اس ویکی عاشقته ولی میترسه پا پیش بزبزاره😅 

مادرم بهش گفت شوهر داره بعد گفت اره ولی یه مشگلی داره که بچه دار نمیشه 😅 

مادرم باز گفت یه دختر 5 ساله داره گفتش اونم میدونم خواستم بگم پسر دار نمیشه

تو دلیمم پسر بود بعد اون کلا به فااال وفااالگیر اعتماد ندارم

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔