2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا

198 بازدید | 21 پست

سلام وقت همگی بخیر من مجردم چندماه دیک 24سالم میشه یه خانواده کامل و خوب هستیم خانوادم موردی ندارن منم دختر خوب ومعمولیم ب گفته بقیه ن اینکه خودم بگم خوبم،دوستام همه امسال یاعقدشدن یاعروس شدن انا من نمیدونم چرا هیچکسی خواستگاریم نمیاد یااصلا کسی نمیگه خواستگاری برات بیاریم ناامیدشدم خونوادم هیجی نمیگن اما برا دلخوشی یه خواستگارنمیاد ک منم بگم اره ردش کردم فقط بایه نفر درارتباطم اون گفته قصدم ازدواجه تا2سال دیگ اگ اینم نبود میخاستم چیکارکنم دیگ روانی میشدم نمیدونم مشکلم چیه کسی اسمم نمیاره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان میان میگن سنی نداری که خانوما دقت کنید میگه ۲۴ نمیگه ۱۴

🤐

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   

شاید کم بیرون میری محیط کار دانشگاه اینور اونور رو خواستگار تاثیر داره درضمن الان مثه قدیما زیاد خواستگاری نمیرن خود دختر و پسر اشنا میشن بعد پسر میاد خواستگاری اکثر ازدواجایی که دیدم جدیدا ب این صورت بوده

منم میان و پشت سرشونو هم نگاه نمیکنن برام مهم نیست  چون خواستگاری سنتی دوست ندارم خودم با یکی ...

اره منم دوسندارم منو اون شخص همو دوسداریم فعلا مشکلات هست تاردیف شه 

شاید کم بیرون میری محیط کار دانشگاه اینور اونور رو خواستگار تاثیر داره درضمن الان مثه قدیما زیاد خوا ...

والا بیرون میرم کار اداری میرم اینور اونور نمیدونم چرا. هرچ خواست خداست