2777
2789
عنوان

حسودیم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2971 بازدید | 158 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چندین دفعه بلند بلند صحبت کردم مطمینم متوجه میشه صدا میاد ولی مهم نیس بزاشون

چه بد🤔☹

اینی که من گفتمو بگو خدایی ببین عمل میکنه یا ن😂😂😂🤣🤣🤣

درموردش تاپیک بزن تگم کن🤣🤣🤣

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊
انشالله شماهم عشق فراوون وارد زندگیتون بشه.ولی تروقران ولشون کن نروتونخشون خدای نکرده نظر نخورن.دلم ...

بخدا بیشتر ازین براش عشق و محبت خاستم ولی وقتی تو اتاق خوابم صداشون میاد چیکارکنم نمیتونم گوشمو بگیرم که بیشتردوستدارم گوش بدم

خابم میپره صداشونو میشنوم بیشتر دلم میخاد گوش بدم یکسره مواظب زنشه همش بهش میگه فلان چیز بیارم بخوری ...

آخه این همه صدا چجوری انقد واضح میاد؟؟؟؟ 

مگه دیوار کاغذیه؟؟؟

چه مبارک است این غم 💔 که تو در دلم نهادی...

دقیقا انگار خدا یه چیزی میده یه چیزی میگیره 

من از همه خواهرام زیباترم حتی خانواده همسراشونم بهشون گفتن اقبال اونا که من‌جا

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
حالا چرا انقد بلند حرف میزنن ؟ عشق واقعی جار زده نمیشه  حتما شنواییشون مشکل داره

آپارتمان ما کلا سه طبقه اس اونا اولن ما دوم بعد یه چیزی تو سقف درآوردن برا نورگیر اتاق ازونجا صدا میاد چون اونجا کاملا بازه یه شیشه نازک اونجا قرار گرفتع

چقد فرق بین مردا 

حالا عزیزم این حرفا رو میزنه...البته که به شوخی ولی نمیتونه عشقش رو کلامی بیان کنه.

در عوض هیچی تو زندگی کم نمیگذاره...از ظرف شستن و جارو کردن بگیر تا خرید بیرون و ...

خودش میگه اینا همه نشونه ی عشقه. میگه اگر دوستت نداشتم که آنقدر به خودم سختی نمی دادم.