2777
2789
عنوان

حسودیم میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2971 بازدید | 158 پست
الان خانومه رفته بود حمام اومد موهاشو سشوار کشید سرما نخوره براش شربت اورده بود همش تاکید میکرد روزه ...

یه بار صدایه ر.ا.ب.طشون اومدنی داد بزن داداش یواشترماله خودته همش دیگه صداشون درنمیاد😝🤣🤣🤣🤣

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان خانومه رفته بود حمام اومد موهاشو سشوار کشید سرما نخوره براش شربت اورده بود همش تاکید میکرد روزه ...

هیچی اینجوری که شما میگید تو یه خونه زندگی میکنبد همه‌ی حرفاشو می شنید 

زندگی همين لحظه ای که در آن زندگی می‌کنیم. پس شاد باش
عزیزم ببخشید فضولی میکنم میشه درمورد امضاتون توضیح بدید که چرا آبروت رف؟؟ اگه دوس داری بگو

😁😁😁بش شک کردم ی شماره تو گوشیش بود با تلفن خونه زنگ زدم نگو گوشی رفیقش بوده اونم بهش گفته بود کاری داشتی زنگ زدی از خونه و این بود ک به فنا رفتم

داشتم فکر میکردم بعضیامون خیلی بی رحمانه داریم یه دردایی رو تحمل می کنیم، دردایی که خیلی بزرگ تر از قد و قواره ماست، ما هیچ وقت حق انتخابی براشون نداشتیم،این دردا زورشون خیلی بیشتر از لبخندامونه..دردایی که هر بار از خودت می پرسی چرا من؟؟؟!! و هر بار جوابی که هیچ وقت پیداش نکردی غمگین و غمگین ترت می کنه...در کل باید بگم آخرشم نفهمیدیم چی به چیه،،،ما دویدیم و نرسیدیم بعضیا نشستن و رسیدن🙂                         عضو گروه مانکن های زیبا                             وزن اولیه ۸۵٫۴۰۰ 😒 وزن قبلی ۸۳٫۴۰۰ 🥲 وزن جدید تو تاریخ (۹٫۲۹) ۷۹٫۴۰۰ 😁 وزن جدید تر تاریخ (۴۰۲٫۱۱٫۱۵) ۷۵😌 انشالله وزن هدف ۶۰😀

انشالله شماهم عشق فراوون وارد زندگیتون بشه.ولی تروقران ولشون کن نروتونخشون خدای نکرده نظر نخورن.دلم براشون سوخت راستش.چون خودمم ی دنیا عشق توزندگیم بود.وقتی به‌هم خوردیم وهمه چی خراب شد همه بم‌گفتن ماهمیشه پشت سرت میگفتیم توخییییلی خووووشبختی چی شد که به هم خوردین....خودمم حتی نمیدونم‌چی شد که به هم خوردبینمون.حتی مطمنم شوهرمم حال منو داره.ولی دیگه اون روزا گذشت ‌.........

من طلاق گرفتم همسر سابقم خیییلی قربون صدقم میرفت محبت میکرد همه حسرت میخوردن اما من محبت عملی میخواستم پشتم باشه و...

فقط لب و دهن و چرب زبونی بود تو اصل و عمل هیچی نبود

الانم که جدا شدم خیییلی اذیت میشم چون کسی نیست محبت کنه وقتی یه چیزی رو نداری راحتی اما وقتی یه چیزی رو داری و بعدا از دسا میدی بیشتر اذیت میشی

😁😁😁بش شک کردم ی شماره تو گوشیش بود با تلفن خونه زنگ زدم نگو گوشی رفیقش بوده اونم بهش گفته بود کار ...

وااااییییییی🤦‍♀️😂

اگه دنیا عدالت داشت مردم بکارت داشت😏🖕                              کاربر مثلا محترم🙂کجایی زندگیمی؟هیجا🙃بااحمق بحث نمیکنم میزارم‌ دردنیایه احمقانه خودش باقی بمونه😄پس حق باشماست😊
یه بار صدایه ر.ا.ب.طشون اومدنی داد بزن داداش یواشترماله خودته همش دیگه صداشون درنمیاد😝🤣🤣🤣🤣

چندین دفعه بلند بلند صحبت کردم مطمینم متوجه میشه صدا میاد ولی مهم نیس بزاشون

انشالله شماهم عشق فراوون وارد زندگیتون بشه.ولی تروقران ولشون کن نروتونخشون خدای نکرده نظر نخورن.دلم ...

اره انرژی منفی داره این حرفا و خوش به حالشا 

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺