2777
2789
عنوان

وایی امشب 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 87 پست

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نمیدونم شایدم چیزی که میگی درست باشه سادگی شاید نه پاکیت منظورمه منم یه زمانی مثل شما خیلی خوش بین ...

عزیزم ❤💛 ولی من قبلنا مثلا ۱۶ ۱۷ سالگی موقعه راهنمایی و اوایل دبیرستان  نظرم مث شما بود و خیلی سخت تر 

اندک اندک این جهان هست و نیست،نیستان رفتند و هستان میرسند ...❤
عزیزم ❤💛 ولی من قبلنا مثلا ۱۶ ۱۷ سالگی موقعه راهنمایی و اوایل دبیرستان  نظرم مث شما بود و خیلی ...

خدا رو شکر که دیدت تغییر کرد و امیدوارم همیشه همینطور خوب باقی بمونه❤❤

فکر کنم امشب گرمی زیاد خوردی، بپر برو چندتا قاچ هندونه بزنه، ماستی بخور، دوغی بنوش تا برگردی تنطیمات کارخونه😁

سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
نظرم رو پاک نکردم😂🤣 یه حرف میخام بهت بزنم از من بشنو بزار حداقل سنت به ۲۵ برسه سعی احساساتت و عاش ...

نننن منظورم از خانواده ایـن بود ک در جریان باشن ن ک جام تصمیم بگیـرن 

اوه ایشالله 😂 حالا کو شایـدم بیشتر ۲۵ شد 

خب پس من برای مرخصی میدمش به تو 😂تا دیگه دلت هوس دعوا و حسودی نکنه و پشیمون شی😂😂😂

😂😂 ننننن من مال خودمو میــخااااممم 

نننن منظورم از خانواده ایـن بود ک در جریان باشن ن ک جام تصمیم بگیـرن  اوه ایشالله 😂 حالا کو ش ...

آهان دقت نکردم اثرات بیخابیه متوجه نشدم آره شایدم رد کنی از این سن🤣🤦درس میخونی روستایی هستین جانم

اسی بریم بخابیم دیگه یا گشت بزنیم تو سایت🤣😂

من ک به خاطر شبای قـدر عادت کردم تا سحر مگ خوابم میبره 😂

خدا رو شکر که دیدت تغییر کرد و امیدوارم همیشه همینطور خوب باقی بمونه❤❤

ماچ بهت مهربون 💝

فکر کنم امشب گرمی زیاد خوردی، بپر برو چندتا قاچ هندونه بزنه، ماستی بخور، دوغی بنوش تا برگردی تنطیمات ...

😂😂لعنتی 

2827
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز