سمے مدیر عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 392 عنوان وایی امشب 😂 | مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 87 پست سلام همگی امشب عجیب دلم میخواد یکی باشه ک عاشقم باشه مث این فیلما😂 دعوا میکنن آشتی میکنن همو بغل میکنن حسودی میکنن ...دیونه شدم فکـنم! اندک اندک این جهان هست و نیست،نیستان رفتند و هستان میرسند ...❤ 1401/02/06 | 02:45 5 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
171shabnam عضویت: 1400/09/29 تعداد پست: 38 خواهش میکنم 😂 امیـدوارم لذت برده باشی حداقل خوابت گرفته باشه چاکرم ولی هنوز بیدارم حاجی 😑😂♥️
00مومشکی00 عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 1975 خب پس من برای مرخصی میدمش به تو 😂تا دیگه دلت هوس دعوا و حسودی نکنه و پشیمون شی😂😂😂 مگه قبل از اینکه تو باشی طبیعت مارو لنگ میذاشت😅؟
سمے مدیر استارتر عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 392 نمیدونم شایدم چیزی که میگی درست باشه سادگی شاید نه پاکیت منظورمه منم یه زمانی مثل شما خیلی خوش بین ... عزیزم ❤💛 ولی من قبلنا مثلا ۱۶ ۱۷ سالگی موقعه راهنمایی و اوایل دبیرستان نظرم مث شما بود و خیلی سخت تر اندک اندک این جهان هست و نیست،نیستان رفتند و هستان میرسند ...❤
nazanin36 عضویت: 1397/02/20 تعداد پست: 56706 عزیزم ❤💛 ولی من قبلنا مثلا ۱۶ ۱۷ سالگی موقعه راهنمایی و اوایل دبیرستان نظرم مث شما بود و خیلی ... خدا رو شکر که دیدت تغییر کرد و امیدوارم همیشه همینطور خوب باقی بمونه❤❤
00sophia00 عضویت: 1397/08/17 تعداد پست: 3006 فکر کنم امشب گرمی زیاد خوردی، بپر برو چندتا قاچ هندونه بزنه، ماستی بخور، دوغی بنوش تا برگردی تنطیمات کارخونه😁 سلامتى اونى كه برام ٢٤ ساعت كار كرد حقوقم نخاست ميگفت خوشبخت شی خستگيم در ميره ،،،مادر رو میگم. به سلامتی مادر که فرشته روی زمین است
سمے مدیر استارتر عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 392 نظرم رو پاک نکردم😂🤣 یه حرف میخام بهت بزنم از من بشنو بزار حداقل سنت به ۲۵ برسه سعی احساساتت و عاش ... نننن منظورم از خانواده ایـن بود ک در جریان باشن ن ک جام تصمیم بگیـرن اوه ایشالله 😂 حالا کو شایـدم بیشتر ۲۵ شد اندک اندک این جهان هست و نیست،نیستان رفتند و هستان میرسند ...❤
سمے مدیر استارتر عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 392 منوبه غلامی قبول کن هم عاشقت میشم هم دعوامیکنیم بعععع شپش نداری ککک؟؟؟؟ اندک اندک این جهان هست و نیست،نیستان رفتند و هستان میرسند ...❤
سمے مدیر استارتر عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 392 خب پس من برای مرخصی میدمش به تو 😂تا دیگه دلت هوس دعوا و حسودی نکنه و پشیمون شی😂😂😂 😂😂 ننننن من مال خودمو میــخااااممم اندک اندک این جهان هست و نیست،نیستان رفتند و هستان میرسند ...❤
zahram_zahram عضویت: 1400/12/01 تعداد پست: 1013 نننن منظورم از خانواده ایـن بود ک در جریان باشن ن ک جام تصمیم بگیـرن اوه ایشالله 😂 حالا کو ش ... آهان دقت نکردم اثرات بیخابیه متوجه نشدم آره شایدم رد کنی از این سن🤣🤦درس میخونی روستایی هستین جانم
سمے مدیر استارتر عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 392 اسی بریم بخابیم دیگه یا گشت بزنیم تو سایت🤣😂 من ک به خاطر شبای قـدر عادت کردم تا سحر مگ خوابم میبره 😂 اندک اندک این جهان هست و نیست،نیستان رفتند و هستان میرسند ...❤
سمے مدیر استارتر عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 392 چاکرم ولی هنوز بیدارم حاجی 😑😂♥️ ببخشید دیگ همین قدر در توانم بود اندک اندک این جهان هست و نیست،نیستان رفتند و هستان میرسند ...❤
سمے مدیر استارتر عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 392 خدا رو شکر که دیدت تغییر کرد و امیدوارم همیشه همینطور خوب باقی بمونه❤❤ ماچ بهت مهربون 💝 اندک اندک این جهان هست و نیست،نیستان رفتند و هستان میرسند ...❤
zahram_zahram عضویت: 1400/12/01 تعداد پست: 1013 من ک به خاطر شبای قـدر عادت کردم تا سحر مگ خوابم میبره 😂 منم کلا روزه نمیتونم بگیرم ها بدنم ضعیفه به خاطر مشکل رحمم که داشتم؛ولی پا به پای خانواده بیدارم تو این شب ها🤣😂
سمے مدیر استارتر عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 392 فکر کنم امشب گرمی زیاد خوردی، بپر برو چندتا قاچ هندونه بزنه، ماستی بخور، دوغی بنوش تا برگردی تنطیمات ... 😂😂لعنتی اندک اندک این جهان هست و نیست،نیستان رفتند و هستان میرسند ...❤