2777
2789
عنوان

وایی امشب 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 87 پست
من سنم بالاس تجربه دارم ساده و خوش خیال هست نمیدونه جنس مرد مثل ما زن ها نیست و غیره....

متاسفانه..

امیدوارم یه آدم خوب و پاک مثل خودش سر راه زندگیش قرار بگیره

همچنین برای شما

قشنگم من نگفتم پسر خوب نیست هست ولی خیلی کم هستند؛ولی مراقب باش مردها تنوع طلب هستند و دنبال خیانت و ...

اوخ قربون تـو 😢 اهوم مراقبم من بیشتر در عرف خانودامم عمل میکنم یعنی اگ قرار باشه تو رابطه باشم خانوادم اولین کساین ک بایـد بدونن 

اندک اندک این جهان هست و نیست،نیستان رفتند و هستان میرسند ...❤

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

با ایـن سن کمم فکر میکنم هیچ وقت هیچ کس توانایی شناخت کسی یا افرادی رو نداره ما هیچ وقت نمیتونیـم به ...

میدونم خودم محصلم اطلاعات دارم از این ها که میگی؛ولی در کل مراقب باش من خودم تا الان یه مرد خوب نتونستم پیدا کنم که واقعی مرد باشه و پاک باشه چون جنس مخالفم رو به خوبی شناختم و میدونم چطورین اصل حرف من رو برس

یعنی برای اثبات خودشون بگن اهل کثافت کاری و خیانتن؟! سادگیتو دوست دارم همیشه همینطور خوش قلب بمون❤

عزیزم شایـد فکر کنی سادم وخب آره نسبت به خیای چیزا خدش بینم گاهی هم بده 

ولی این نظرمه وقتی توی یه جمع قرار میگیرن یه جامعه ک مادام این اتفاق میافته و عادی انگاریه دیگ بد و کثافط کاری دیده نمیشه این موضوعات. مثال به خام بزنم اذیت کردن معلم تو دبیرستان واسه خیلی از پسرا عزت و کلاس بـودن و هست و خیلیا با افتخار از خذابکارشون برا هم میگن:) 

عزیزم شایـد فکر کنی سادم وخب آره نسبت به خیای چیزا خدش بینم گاهی هم بده  ولی این نظرمه وقتی تو ...

نمیدونم شایدم چیزی که میگی درست باشه

سادگی شاید نه پاکیت منظورمه

منم یه زمانی مثل شما خیلی خوش بین بودم ولی اتفاقاتی افتاد کا دیدم نسبت به آقایون کاملا عوض شد

امیدوارم دید شما هیچوقت تغییر نکنه

میدونم خودم محصلم اطلاعات دارم از این ها که میگی؛ولی در کل مراقب باش من خودم تا الان یه مرد خوب نتون ...

بله متوجم ولی کاش نظرتتو پاک نمیکردی 😂  

آره خب شایــد منم درآینده نظرم مثل تو بشه شایـدم اصلا نشه 

ولی الان نظرم اینه 😂 

اوخ قربون تـو 😢 اهوم مراقبم من بیشتر در عرف خانودامم عمل میکنم یعنی اگ قرار باشه تو رابطه باشم خانو ...

خیلی خوبه ولی همه چیز به دست خودت رقم میخوره که هوشمندانه عمل کنی و به نتیجه خوب برسی؛درواقع پدر و مادرت بعدا نمیای جای تو باشن نمیخام دل سردت کنم ها فقط خودم تجربه و سنم بهم این ها رو ثابت کرده عزیزم❤️💙

تموم شد؟خیلییییی تاثیر گذار بود

خواهش میکنم 😂 امیـدوارم لذت برده باشی حداقل خوابت گرفته باشه 

بله متوجم ولی کاش نظرتتو پاک نمیکردی 😂   آره خب شایــد منم درآینده نظرم مثل تو بشه شایـدم اصل ...

نظرم رو پاک نکردم😂🤣

یه حرف میخام بهت بزنم از من بشنو بزار حداقل سنت به ۲۵ برسه سعی احساساتت و عاشق شدنت رو تا اون موقع نادیده بگیری بعد از اون نتایج خوبیش رو میبینی و دریافت میکنی💙❤️