بچه ها کسی در مورد نوشتن سوره کهف شنیدین و ازش تاثیری هم گرفتین
خدایا دوستت دارم .متاسفم . منو ببخش . متشکرم .....اگر امضام رو خوندی یعنی یک قدم به خدا نزدیک شدی اینو من نمیگم هواپونوپو میگه پس هرروز بگو پاکسازی رو انجام بده ویک قدم به خدا نزدیک شو و به خواسته هات برس
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خدایا دوستت دارم .متاسفم . منو ببخش . متشکرم .....اگر امضام رو خوندی یعنی یک قدم به خدا نزدیک شدی اینو من نمیگم هواپونوپو میگه پس هرروز بگو پاکسازی رو انجام بده ویک قدم به خدا نزدیک شو و به خواسته هات برس
خواندن هرشب سوره واقعه و ذاریات. نوشتن حرز امام جواد و بستن به بازوی راست معجزه میکنه. دعای معراج و دعای گنج العرش عالیه. ذکر یاوهاب بعد نماز. آیت الکرسی بعد نماز. آیه و من یتق الله....
سوره کهف رو بنویس بذار تو شیشه سرتنگ بذار بالاترین قسمت خونه مثل بالای کابینت
من تو دهنه گشاد گزاشتم اشتباهی