2821
2789
عنوان

میترسم...

224 بازدید | 8 پست

سلام دوستان

طاعات و عباداتتون قبول

من حدودا 3 ماه پیش تگ 26 هفته زایمان کردم چون نوزادم نارس بود بعد از کلی تو nicu موندن و عمل بخاطر تشکیل نشدن قسمتی از روده اش بعد از یکماه اسمونی شد دختر نازم

من اصلا بچه دوست نداشتم و واقعت رو بچه نمیجوشیدم اما از بعد اون اتفاق عاشق بچه شدم حسرت بچم موند تو دلم خیلی دوست دارم اقدام کنم اما تکرار دوبارش میترسم باید چکار کنم؟

یک چیزهایی هیچوقت عادی نمیشود بچه دار شدن مثل یک جادوست مثل افسانه اي شیرین و عجیب‌وغریب کـه سخت میشود باورش کردآخر چطور می‌شود یک دفعه مادر شدهمین کـه نخستین بار نقطه اي تپنده را نشانت میدهند و میگوینداین بچه شماست، همه ی چیز تغییر می‌کنددستت را می‌گذاری روی شکم ات و حس میکنی از هم اکنون باید قویتر باشی و من بخاطر گرفتن دستای کوچولوت قویتر از همیشه هستم و میمانم فقط امیدارم که تو سر وقت خودت کامل و سالم به دنیا بیای آرام جان مادر♥️خدا جونم ممنونم که منو قوی نگه داشتی تو این مسیر پر تلاطم ...‌‌‌‌‌‌‌‌‌خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی بچمو سالم گذاشتی تو بغلم😍🙏

😔😔😔 عزیزم خدا صبرت بده.. 

قسمتت این بوده .. ترس نداره که.. اقدام کن نترس ایشالا خدا خودش مراقبتونه.. 

شمایی که بی جهت و ندونسته نظر میدی‌،یا ریپلای میکنی..لطفا اول فکر کن بعد نظرتو بده.😌😌😌

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه با توکل بخدا اقدام کن بچه شیرینی خونه است اصلا معنی خانواده با بچه شکل میگیره و کامل میشه

اره واقعا انشاالله شما اگه بچه دارید خدا براتون حفظش کنه

یک چیزهایی هیچوقت عادی نمیشود بچه دار شدن مثل یک جادوست مثل افسانه اي شیرین و عجیب‌وغریب کـه سخت میشود باورش کردآخر چطور می‌شود یک دفعه مادر شدهمین کـه نخستین بار نقطه اي تپنده را نشانت میدهند و میگوینداین بچه شماست، همه ی چیز تغییر می‌کنددستت را می‌گذاری روی شکم ات و حس میکنی از هم اکنون باید قویتر باشی و من بخاطر گرفتن دستای کوچولوت قویتر از همیشه هستم و میمانم فقط امیدارم که تو سر وقت خودت کامل و سالم به دنیا بیای آرام جان مادر♥️خدا جونم ممنونم که منو قوی نگه داشتی تو این مسیر پر تلاطم ...‌‌‌‌‌‌‌‌‌خدایا شکرت که منو به آرزوم رسوندی بچمو سالم گذاشتی تو بغلم😍🙏
😔😔😔 عزیزم خدا صبرت بده..  قسمتت این بوده .. ترس نداره که.. اقدام کن نترس ایشالا خدا خودش مر ...

اخه میگن اگه فاصلش با زایمان زیاد نباشه امکان پارگی رحم یا باز زایمان زودرس وجود داره سزارین شدم

دلیل زایمان زود رست چی بود عزیزم؟ قبلش باید بری دکتر شرایطتت توضیح بدی ببینی مشکل چی بوده که انشالله بارداری بعدیت بی خطر باشه

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
دلیل زایمان زود رست چی بود عزیزم؟ قبلش باید بری دکتر شرایطتت توضیح بدی ببینی مشکل چی بوده که انشالله ...

دلیلش به طور کلی مشخص نشد یه دفعه ایی کیسه ابم پاره شد که خودم میگم بخاطر سن پایینم هست که رحمم امادگی نداشت و البته دلایل دیگه

دلیلش به طور کلی مشخص نشد یه دفعه ایی کیسه ابم پاره شد که خودم میگم بخاطر سن پایینم هست که رحمم اماد ...

طول سرویکست چند بوده؟ حالا زوده برات بنظرم اقدام نکن تا یه سال چون میگی سزارینم شدی، قبل اقدامم حتما با دکتر مشورت کن

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
طول سرویکست چند بوده؟ حالا زوده برات بنظرم اقدام نکن تا یه سال چون میگی سزارینم شدی، قبل اقدامم حتما ...

نمیدونم

چون تو شهر غریبم اصلا شرایطش نیست برم دکتر همون موقع هم که باردار بودم با هزار بدبختی میرفتم ولی خب نمیشه سهل انگاری کرد

2790
2823
2791
2779
2792