2777
2789
عنوان

قند بارداری

77 بازدید | 7 پست

سلام خانما خوبین 

من باردارم ۱۹ هفتمه

امروز زایشگاه بستری بودم به علت درد وحالت تهوع واستفراغ

ازم آزمایشات گرفتن گفتن دفع پروتیین کمی داری 

وقندم یکم بالا بود 

از صبح به خاطر حالت تهوع هیچی نخوردم معدم خالی خالی بود 

تازه چهار پنج تا دونه بامیه خوردم وبلافاصله قندمو با دستکاه خونگی چک کردم که ۳۸۴ بود یعنی ممکنه به خاطر خووردن بامیه ها باشه با معده خالی  یانه

خدایا شکرت  

بااجازه استاترعزیزم 🌺😍 کسی هست به عشق حضرت علی علیه‌السلام 🌺😍 جز8راتاامشب بخونه .اجرتون باامام علی علیه‌السلام 🌺

واسه ظهور و سلامتی حضرت عشق مهدی  فاطمه  ی صلوات میفرستین هرکی فرستاد به من بگه منم واستون میفرستم 😍😍😍😍😍❤️🌸🌸🌸من به قدرت خدا ایمان دارم😍😍😍قدرت خدا مافوق قدرت هاست 🌼🌼پس هیچ وقت ناامید نمی شوم و به رحمتش امیدوارم🌼🌼🌾🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم والا منم دچار قند بارداریم منتها همش سرگیجه دارم با افت فشار انگار کسی ک قندش بیوفته اونطوری میشم هی میگم نکنه آزمایشگاهی ک رفتم چرت باشه آخ میگن آزمایشگاهه خیلی بدرو نخوره 

نمیدونم والا منم دچار قند بارداریم منتها همش سرگیجه دارم با افت فشار انگار کسی ک قندش بیوفته اونطوری ...

به خدا خیلی نگرانم میگم نکنه از خوردن بامیه ها باشه با معده خالی که یهویی قندم رفت بالا

خدایا شکرت  
به خدا خیلی نگرانم میگم نکنه از خوردن بامیه ها باشه با معده خالی که یهویی قندم رفت بالا

آره احتمالش هست دیگ نخور چیزایی ک قند و شکر دارن ایشالا بخیر زایمان کنیم تموم شه بره