2777
2789
عنوان

تفاوت سنی

126 بازدید | 19 پست

بنظرتون اگه دختر یکسال از پسر بزرگتر باشه برای ازدواج مشکلی پیش میاد؟؟

پسره درک و شعور خوبی داره پتخس،اگه فامیل تیکه بندازن چی باید جواب داد نسبت به این موضوع،مهم تررررر اینکه اگه خانواده ها مانع بشن چجوری باید راضیشون کرد،میشه خواهش کنم راهنماییم کنید،ممنون

خواهرشوهرمنم یکسال بزرگتره و مشکلی ندارن 

ببین بستگی داره ک چ سنی باشن 

مثلا دختر ۲۴ پسر ۲۳ فرق داره با زمانیکه دختر ۳۳ و پسر ۳۲ باشه

مشاور نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ طراح سایت🖱️  🌱کتابخوانی📚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر۲۵پسر۲۴

نه اصلا مشکلی نیست ولی اگر مثلا تو ۲۰ بودی طرف ۱۹ 

اون خیلی بد بود ولی الان دیگه ۲۴ و ۲۵ تقریبا دیدشون و پختگیشون به یک اندازه اس 

عکس پروفایل عکس فندق مامانش                                  دوست  دارم امید زندگی  مادر                                               کاربری قبلیم نمی دونم چرا تعلیق شد !

همچین چیزیو چرا به فامیل میگید؟😐

ما از این موردا داریم چون دخترا باهام صمیمی بودن اختلاف سنیشونو بهم گفتن وگرنه فامیلمون اصلا خبر ندارن حتی فکر میکنن پسرا سن بالا تر هستن 

نه اصلا مشکلی نیست ولی اگر مثلا تو ۲۰ بودی طرف ۱۹  اون خیلی بد بود ولی الان دیگه ۲۴ و ۲۵ تقریب ...

به مادرم گفتم امشب،البته گفتم دوستم همچین کسی رومیخاد،گفت خانوادش مانع نشدن،گفتم نه،گفت مگه خواستگار نداره ک کوچیک تراز خودشو بگیره🥺

اخه فضولن میپرسن،بنظرتون خانوادمو چجوری راضی کنم🥺

سنشو بگو ولی خب اصلا خودتو نباز 

یجوری نشون نده که انگار از همبن الان فک میکنی بخاطر سنت از پسر پایین تری 

شرایط مالی و کاری و اخلاقیش چجوریه؟

چرا فک میکنی خانواده قبولش نمبکنن؟

سنشو بگو ولی خب اصلا خودتو نباز  یجوری نشون نده که انگار از همبن الان فک میکنی بخاطر سنت از پس ...

همکار خودمه،شرایطش خوبه فقط خونه نداره،خوشگله خوشتیپه،خیلی دوسم داره،همین ک دوسم داره ارزش داره،بخدا پا یه پای هم امشب گریه کردیم،یه خواستگار دارم موقعیتش عالیه میترسم،البته این خواستگارم ده سال بزرگتره،ولی من عشق خودمو میخام🥺