2777
2789
عنوان

وای اعصاب نذاشته برام

104 بازدید | 16 پست

مدام گریه میکنه بچم دوماه و نیمشه 

سرما خورده وقتی شربت میدم نمیخوره تف میکنه بیرون کلافه شدممممممم 

کارش هم شده فقط گریه هوف☹️

مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶‍♀️🚬

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

احتمالا کولیک داره دل درد داره گریه میکنه

شکمشو با روغن بچه ماساژ بده

خودتم چیزای نفخ دار نخور

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  
احتمالا کولیک داره دل درد داره گریه میکنه شکمشو با روغن بچه ماساژ بده خودتم چیزای نفخ دار نخور

نه اوایل داشت الان برطرف شده چون اقا وقتی میخوابه که وقت داروش میرسه میخوام داروشو بدم جیغ میزنه و گریه میکنه

نه اوایل داشت الان برطرف شده چون اقا وقتی میخوابه که وقت داروش میرسه میخوام داروشو بدم جیغ میزنه و گ ...

اخی عزیزم بد داروئه 🥺

به عکس پروفایلم گیر نده  استارتر عزیزی که نظر ما رو میخونی یه لایکی یه کامنتی بفهمیم خوندی بابا  

شربتو  تو قطره چکون گرفتی بعد اروم دماغشو دوثانیه نگه دار بریز تو حلقش

چون با دهنش نفس میکشه شربتو میخوره

فقط یباره شربتو نریزی بچه بپره خفه بشه خدایی نکرده

بعدم اون درد داره زبون ک نداره همه چیزش با گریه اس دیگه

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
شربتو  تو قطره چکون گرفتی بعد اروم دماغشو دوثانیه نگه دار بریز تو حلقش چون با دهنش نفس میکشه ش ...

میخوام تو شیر خشکش قاطی کنم بدم مشکلی نیس؟

بخدا وقتی میدم یا تف میکنه یا جیغ میزنه میترسم بپره تو گلوش

میخوام تو شیر خشکش قاطی کنم بدم مشکلی نیس؟ بخدا وقتی میدم یا تف میکنه یا جیغ میزنه میترسم بپره تو گ ...

طعمشو عوض میکنه بنظرم

باز گرسنه می مونه

همون اروم اروم بهش دارو بده

گفتند که عاشقی و دیوانه ای!  در باب خیال و خم ابروی که ای؟   گفتند بگو !! به قصد قربت گفتم  سید علی الحسینی الخامنه ای❤
 نکن اینکارو کوچولوه ای خدا .یه چند ساعت بگو یکی بیاد نگهش داره .معلومه خسته ایی

مامانم چند دقیقه نگه میداره کم میاره دوباره میده دست من خستم از دیشب نخوابیدم☹️

مامانم چند دقیقه نگه میداره کم میاره دوباره میده دست من خستم از دیشب نخوابیدم☹️

اگه تب داره شیاف بزار راحته

بدنشو با روغن ماساژ بده گرم میشه