shadi252 مدیر عضویت: 1388/01/25 تعداد پست: 6332 عنوان من 😂💔 | مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 32 پست 1401/02/05 | 19:43 9 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aiiiii عضویت: 1400/08/20 تعداد پست: 3946 هعی خداااا هعی🙁 من کاربری خودمو موخام چراغ سبز نداده که برش میگردونه ☹💔 تعریف از خود نباشه استقلالی ام :) ـــــﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩـ💙ـﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩــ
aiiiii عضویت: 1400/08/20 تعداد پست: 3946 هعی خداااا هعی🙁 من کاربری خودمو موخام یگانه جونی من برم کار دارم 🏃♀️بوس به لپت❤ تعریف از خود نباشه استقلالی ام :) ـــــﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩـ💙ـﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩــ
maryan_bano عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 7668 آرع ✌🏼 خوشم میاد فقط زدی نابودش کردی عنترو 😂💪 بابا ناموسا چندتا سیم داره 🏃♀️💔 😂💔کی باشع نی نی یار ببینی دوبارع پستامونوهردومنو بترکونع👀 فدامدا😁✌🏻الله و اعلم😑🔫 خداداند چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمیکرد...🤍🫶🏻 عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍 یکدانه_هسدم
maryan_bano عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 7668 چراغ سبز نداده که برش میگردونه ☹💔 ن بابا فقط ت ی تایپک ممنوع ب ی کاربر اخطار دادم لایک کرد😁 ب اضافع میکائیل دعوا هم ک اگه کردم کار ب نی نی یار نکشیدع چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمیکرد...🤍🫶🏻 عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍 یکدانه_هسدم
maryan_bano عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 7668 یگانه جونی من برم کار دارم 🏃♀️ بوس به لپت❤ برو قشنگوم ماچ ب کلت🥰 چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمیکرد...🤍🫶🏻 عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍 یکدانه_هسدم
aiiiii عضویت: 1400/08/20 تعداد پست: 3946 ن بابا فقط ت ی تایپک ممنوع ب ی کاربر اخطار دادم لایک کرد😁 ب اضافع میکائیل دعوا ... آرع نماز قضا هاتم بخون از همه هم حلالیت بگیر 🤝حق الناسی اگه گردنته بده 🏃♀️شاید اون موقع برگردونت 😂😂💔 تعریف از خود نباشه استقلالی ام :) ـــــﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩـ💙ـﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩــ
maryan_bano عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 7668 آرع نماز قضا هاتم بخون از همه هم حلالیت بگیر 🤝 حق الناسی اگه گردنته بده 🏃♀️ شاید اون موقع برگرد ... دهنت 🤣💔🚶🏻♀️او موقع هم گمو نکو مرخصی ام ددم اعصابوم بری همی خط خطیع بری همی سعی میکنم کمتر ای روزا بیام سایت ک جر نکنم🥴😂💔دستومم خو اع او ورتف ت پریودی خیلی خر است چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمیکرد...🤍🫶🏻 عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍 یکدانه_هسدم
aiiiii عضویت: 1400/08/20 تعداد پست: 3946 دهنت 🤣💔🚶🏻♀️ او موقع هم گمو نکو مرخصی ام ددم اعصابوم بری همی خط خطیع ... تف بهش 😂☹خیلی خیلی خر است 😤🔫آفرین میبینی میزنی هفت هشتامون رو میکشی اون موقع باید دیه هم بدی در جریانی دیگه 😂🤝🏃♀️ تعریف از خود نباشه استقلالی ام :) ـــــﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩـ💙ـﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩــ
maryan_bano عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 7668 تف بهش 😂☹ خیلی خیلی خر است 😤🔫 آفرین میبینی میزنی هفت هشتامون رو میکشی اون موقع باید دیه هم بدی ... وااااااااایی😂💔 دیع سال جدید مشخص نشده🤨؟ چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمیکرد...🤍🫶🏻 عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍 یکدانه_هسدم
aiiiii عضویت: 1400/08/20 تعداد پست: 3946 وااااااااایی 😂💔 دیع سال جدید مشخص نشده🤨؟ اصن مهم نی اصن چون من تو رو میکشم فهمیدی تعریف از خود نباشه استقلالی ام :) ـــــﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩـ💙ـﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩــ
maryan_bano عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 7668 اصن مهم نی اصن چون من تو رو میکشم فهمیدی دو زار بدع آش ب همین خیال باش چون من اول تو رو بعد خودمو میکشم تامام چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمیکرد...🤍🫶🏻 عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍 یکدانه_هسدم
aiiiii عضویت: 1400/08/20 تعداد پست: 3946 دو زار بدع آش ب همین خیال باش چون من اول تو رو بعد خودمو میکشم تامام اونوقت چطور منو بعد خودت میکشی 😂😂😂🔫 تعریف از خود نباشه استقلالی ام :) ـــــﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩـ💙ـﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩــ
maryan_bano عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 7668 اونوقت چطور منو بعد خودت میکشی 😂😂😂🔫 پرررری پریودی رو چشماتم اثر گذاشتع هاااا😂🔫 گفتم اول ت رو بعد خودمو😁💔 چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمیکرد...🤍🫶🏻 عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍 یکدانه_هسدم
aiiiii عضویت: 1400/08/20 تعداد پست: 3946 پرررری پریودی رو چشماتم اثر گذاشتع هاااا😂🔫 گفتم اول ت رو بعد خودمو😁💔 ای خاک تو سرم 😂😂😂🥺🚶♀️ تعریف از خود نباشه استقلالی ام :) ـــــﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩـ💙ـﮩﮩ٨ﮩــــﮩ٨ﮩﮩــ
maryan_bano عضویت: 1400/02/28 تعداد پست: 7668 ای خاک تو سرم 😂😂😂🥺🚶♀️ گونی گونی🥸😂 چشات کاری ک میکرد ، با من هیچ ساقی نمیکرد...🤍🫶🏻 عجیجم ع حضور من تو سایت ، فشار بقول ، بسوز ، جر بخور ، پاره شو همینه ک هس😐🤍 یکدانه_هسدم