2777
2789
عنوان

بوی بد دسشویی 😖😖

178 بازدید | 12 پست

طبقه دومیم تو ساختمونه ٨طبقه بوش خیلی بده یهو یه بده خیلی بده میپیچه تو خونه هرروزم باتیرک و....دسشویی رو میشورم ولی واقعا دیگه خسته شدم چجوری بوشو ازبین ببرم؟چی بزارم تو دسشویی تااون بو پیچید جذبش کنه؟ بوگیرم تاثیری نداشت حالم ازخونم بهم میخوره 

بو ازبس زنندس که بچمم اذیت میشه 

خانومایی ک این مشکلو دارین چیکارکردین؟

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من طبقه دومم بویی نمیاد.ولی هروز با پودر ماشین پرسیل ک خوشبوس میشورم دسشویی رو

شما رفتار من را دوست ندارید؟پس خوبه.رفتار من هم شما را دوست ندارد😐😁✌من فقط یک واکنش آلرژیک به جهان دارم ...🙄
من اصلا هواکش رو خاموش نمیکنم همیشه دره دسشویی بستس.

هواکش ک روشنه اخه از دره بسته هم میزنه بیرون

بابت اینی که هستم خداروشکرمیکنم خدایاشکرت ازخدامیخام دل هممونو شادکنه وبه زندگیامون ارامش بده اصلا ازش میخام جوری توخوشبختی غرقمون کنه که حال کنیم😁😜
بوگیر بزار ، اسپره هم بزن و اینکه چند لگن آب پشت هم بریز 

هرروز آب بریزم؟

اسپری مخصوص دسشویی خوشبو کننده بخر زود به زود بزن

زیبایی یک زن را باید از نگاه او دید ، زیرا چشمان یک زن دروازه ی قلب اوست ، جایی که عشق در ان زندگی میکند تلاش نکنید انسان موفقی باشید ، برای با ارزش شدن تلاش کنید  زندگی درباره ی یافتن خود نیست ، درباره ی ساختن خود است شما تبدیل به ان چیزی می شوید که به ان فکر میکنید

دهانه چاه رو بپوشون اونجایی که واسه خروج اب حموم و روشویی هست یه پلاستیک فریزر بکش دور اون کف شو قشنگ ببند هروقت خواستی حموم بری یا دستشویی بشوری بردار اسپری هم فراموش نشه