2777
2789

۶۷

پیر شده خیلی

خدای مهربونم خیلی خیلی دوست دارم ممنون برای تک تک معجزاتی که تو زندگیم میبینم. من یه زن سرحال و قوی هستم که تمام قد پای زندگیم ایستادم😍😍 تو من رو به جشن زندگی دعوت کردی و روا نیست که در این جشن لحظه ای ناشاد باشم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

55 سالشه تیز و فرزه اگ بش رو بدم کارش فقد دخالت میشه تو زندگیم.مادرشوهر پیر بدرد نمخوره چون یکسر مریضه و غر میزنه میانسال بهتره.این نظر شخصی منه البته رفتار ب ذات طرفه ب پیر و جوونی نیس

خدایاشکرت بخاطر همه چی    

۴۹تا وقتی ماعروساهستیم تکون نمیخوره اصلا تیز و فرز نیس

کاربری دوم😾"همیشه درحال سفر کردن عاشق کتاب و ورزش،دوری کردن از ادمهای منفی گرا منفی باف و ادمهای ک بهم حس بدی میدن.خدایااا ی معجزه میخام ک ازته دل داد بزنم شکررررر😻😺💞

۴۷

آروم جـونـم،بند بند دلـم،ریشه وجـودم، نور چشـمم،قلب بیرون از تنم، پناه خستگیای مامان، رفیق راه بابا... هربار که نگات میکنم و با ذوق بهم لبخند میزنی یه جون به جونام اضافه میشه...منو بابا همیشه پشتتیم تا تو قد بکشی و بهت افتخار کنیم...آخه تو خیلی از آرزوی ما قشنگ تر شدی نفسم... انگار خدا بابت سختیایی که واسه به هم رسیدنمون کشیدیم قشنگترین هدیه شو بهمون داد که بشه ثمره عشقمون...قربون خدا برم که مارو لایق تو دونست همه ی هستی مامان🩵✨

چقدر جون هس خوش به حالت

😅زورم میاد جوونه همه میگن دیگ نمیتونه کار بکنه 

کاربری دوم😾"همیشه درحال سفر کردن عاشق کتاب و ورزش،دوری کردن از ادمهای منفی گرا منفی باف و ادمهای ک بهم حس بدی میدن.خدایااا ی معجزه میخام ک ازته دل داد بزنم شکررررر😻😺💞
2790
2778
2791
2779
2792