2789
عنوان

کمک لطفااا

74 بازدید | 11 پست

سلام

من امسال کنکور تجربی دارم و دیپلم تجربی هم میگیرم

ولی قصد دارم دانشگاه جامعه شناسی بخونم 

همچین چیزی امکان پذیره؟

با کنکور و دیپلم تجربی بدون تغیررشته جامعه خوند؟

کنکور انسانی بده فقد جامعه و روانشو بخون با عمومیا حله میتونی

بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کنکور انسانی بده فقد جامعه و روانشو بخون با عمومیا حله میتونی

اگ اقتصادم بتونی برنی عالیع حتما ریاضیتم خوبه چون تجربی

بندیکت اسپیونزا می گوید : وقتی که آدم فکر میکند نمیتواند یک کار را انجام دهد مسلم است آن کار انجام نمیشود و برایش غیر ممکن میشود...:):muscle::crown:    
نمیدونم عزیزم کامل اطلاع ندارم ولی وقتی میتونی با کنکور انسانی جامعه بخونی چرا ازاد؟  ریاضیات ...

اخه ثبت نام کنکور که تموم شده و اگه هم باشه خانوادم نمیزارن و نمیخام بمونم برای سال بعد

فک میکردم میشه بعد کنکور با معدل رفت ازاد خوند

یه سوال  اگه جامعه دوست داری چرا رفتی تجربی؟

چهارسال پیش که انتخاب رشته کردیم تجربی رو دوست داشتم برای ازمایشگاه و درنهایت انگل شناسی

الانم دوسش دارمااا ولی میدونم اگه برم بخونم نهایتا کارشناسیمو بگیرم و ازاول برم جامعه بخونم

چهارسال پیش که انتخاب رشته کردیم تجربی رو دوست داشتم برای ازمایشگاه و درنهایت انگل شناسی الانم دوسش ...

اهان، حتما تحقیق کن ان شا الله راهی هست برای اینکه بری جامعه شناسی بخونی 

موفق باشی گلم❤