2821
2789
عنوان

عشق یا غرور؟

211 بازدید | 30 پست

بچه ها من با آشناها تو ی گروه هستیم

بعد یکی از فامیل ک روش کراش دارم 🤣هم تو گروه بود 

من بعد من بهش گفتم میشه باهم آشنا شیم 

گفت من سنم از تو بیشتره و بخاطر شغلش تهران زندگی میکنه 

بعد منم گفتم باشه و اینا

الان از گروه لفت داد

دلم براش تنگ میشه بگم چرا لفت دادی؟

حس میکنم آبروم میره باز بگم 🥲💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودشون گفتن که نمیخوان

پس در این شرایط بنظرم بیخیال بشین و پیام ندید

هرچقدر هم که گذشتتان آلوده باشد آیندتان هنوز حتی یک لکه هم ندارد💜🌌🌙زندگی هر روزتان را با تکه شکسته های دیروزتان شروع نکنید.!!💚🌱به عقب نگاه نکنید مگر اینکه چشم اندازی زیبا باشد.هرروز یک شروع تازه است.💛⭐هر صبح که از خواب بیدار میشویم،اولین روز از باقی عمرمان است.🌈یکی از بهترین راه ها برای گذشتن از مشکلات گذشته این است..❤️🍃که همه توجه و تمرکزتان را روی کاری جمع کنید که از خودتان در آینده برایش متشکر خواهید بود ! 💙✨

چند سالته

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
ببخشید اشتباه تایپ کردم  گفتم باهم باشیم 🤣

دیگه هرگز به هیچ پسری اینجوری مستقیم ابراز علاقه نکن! اشتباه ترین کار ممکنه! کمتر پسری جنبه داره!!!! 

پسرا دوس دارن خودشان پیش قدم باشن و دنبال طرف ...

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!