2777
2789
عنوان

خواستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 351 بازدید | 24 پست

اگه برونگرایی راه دور اصلا قبول نکن کار عجله ای هم درست نیست فرار که نمیکنه سر صبر باهم اشنا بشید گرچه این سن به نظر سن مناسبی برای ازدواج نیست وهنوز اونقدر رو خودت و خواسته هات شناخت نداری ولی اگه واقعا از همه چی اوکیه باید یمدت بگذره اگه واقعا بخوادت چن سال دیگه هم  میتونه بیاد خواستگاریت و اگه میتونه نزدیک خونوادت خونه بگیره پس اصلا عجله نکن بخودت زمان بده الان هم بهترین موقعیت برای درس خوندته بعدا احتمالا پشیمون میشی اگه تحصیل و کار یا هر چیز دیگه ای هم اولویتته باید شروط ضمن عقدت باشه ولی بازم میگم اصلا سنت برای این انتخاب مهم کمه نظر خودنوادت هم حتما درنظر بگیر اونها هم صلاحتو میخوان 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هنوز زوده🥲 شرایط پسره رو توضیح بده

پسره نزدیک به یک ساله که ازمن خوشش اومد و از طرفیم تنها پسر تو خاندانشه و مادربزرگشم حالش خیلی بده آرزو داره عروسشو ببینه برای همین برای پسره خیلی خواستگاری میرفتن و پسره اصلا قبول نمیکرد تا اینکه گفت اومدن خونه ما و پسره شغل دولتی داره و۲۸سالشه

کاربری دست دو نفره

اگه برونگرایی راه دور اصلا قبول نکن کار عجله ای هم درست نیست فرار که نمیکنه سر صبر باهم اشنا بشید گر ...

نزدیک به یساله که میرن و میان و از نزدیکان داییم هستن و درس خوندنمم شرط اصلیم بود که بیان کردم و الان فقط قراره یک نامزدی ساده باشه عروسی میمونه برای بعد۲۰سالگیم

کاربری دست دو نفره

چخبره انقد زود ازدواج میکنین ؟

بخدا که ازدواج هیچی نداره

12سال اختلاف خیلی زیاده

این سن هم برای ازدواج اصلا خوب نیست

بزار بزرگتر بشی پخته بشی بعد اونوقت بفکر شوهر باش

چخبره انقد زود ازدواج میکنین ؟ بخدا که ازدواج هیچی نداره 12سال اختلاف خیلی زیاده این سن هم برای ا ...

ببینید من خودم واقعا از اینکه بخوام زود ازدواج کنم واقعا متنفر بودم و همیشه هم مخالف ولی سبک خانوادم طوریه که میگن ازدواج باید تو سن کم باشه حالا منکه خوبم دخترای فامیل ازمن کوچیک تر ازدواج کردن و منم واقعا خیلی زیر فشارم و ازطرفی من از این خواستگارم واقعا خوشم اومده شرایطشم خوبه این بره باز سعی میکنن ینفر دیگه بم قالب کنن و خب وقتی اینجا قبول کنم برام بهتره 

یکی از فامیلام انگار منو برای پسرش درنظر گرفته ازسن کم همش به خانوادم میگفت و من واقعا از اون متنفرم شاید روزی برسه که خانوادم مجبورشن منو به اونا بدن🥺

کاربری دست دو نفره

ببینید من خودم واقعا از اینکه بخوام زود ازدواج کنم واقعا متنفر بودم و همیشه هم مخالف ولی سبک خانوادم ...

تو تازه16سالته خب اگه دوسال دیگ از شوهرت زده شدی چی؟

خانوادت که تورو برا ازدواج زور نمیکنن

تازه اگرم اون فامیلتون که تو از پسرش بدت میاد هم بیان خاستگاری 

بلاخره میتونی کاری کنی که مخالفتتو نشون بدی قهر دعوا دادو بیداد .هرچیزی

بخدا حیفه تو هنوز باید جوونی کنی خوش باشی ازاد باشی بدون اقا بالاسر.که هی بگه اینکارو کن اونکارو نکن اینو بپوش با اون نگرد و.............

زندگیو به کام خودتت تلخ نکن

همه مردا اولش خوبن چار روز دیگه برین سرخونه زندگیتون تازه معنی مشکلات و میفهمی

تازه همون که میگی 20سالم شه عروسی میگیریم و اینا.بنظرم20هم هنو بچست

مثلا24سالگی اینا برا ازدواج خوبه!

بعد اون مرد28ساله خودش باید انقد عقل داشته باشه که نیاد خاستگاریه دختر16ساله.

تو تازه16سالته خب اگه دوسال دیگ از شوهرت زده شدی چی؟ خانوادت که تورو برا ازدواج زور نمیکنن تازه اگ ...

همه اینایی که گفتین واقعا درسته ولی من همین الانشم هیچ آزادی یا تفریحی ندارم

میرم مدرسه و میام خونه درس میخونم حتی برای کلاس رفتنم باید با یک بزرگ تر برم چون ازنظر اونا هیچ وقت هیچ دختری نباید آزادی داشته باشه نمیتونم لباسامم خودم انتخاب کنم همه اینا بخاطر عقاید خانوادمه

اما خواهرم که ازدواج کرد دیگه کسی کاری بکارش نداره هرچی میخواد میپوشه هرجا بخوادم میره

باید به منم حق بدین که بخوام تو این سن ازدواج کنم از طرفیم پسره هم هیچ مشکلی با اینا نداره

کاربری دست دو نفره

همه اینایی که گفتین واقعا درسته ولی من همین الانشم هیچ آزادی یا تفریحی ندارم میرم مدرسه و میام خونه ...

نمیدونم دیگ چی بگم.

نمیدونم واقعا چرا بعضی خانواده‌ها اینجورین دیگ وقتی دختر ازدواج کرد هر کاریم بکنه میگن بماچه دیگ شوهر داره خانواده منم اینجورین

همون کاریو انجام بده که خودت میخای

اما قبلش با پسره در مورد ازادیتو عقایدتو چیزهایی که میخای اتمام حجت کن