2777
2789
عنوان

خواستگار

351 بازدید | 24 پست

سلام من۱۶سالمه و تا الان کلی خواستگار داشتم و اصلا قبول نمیکردمشون دسمم خوبه ولی جدیدا یه خواستگار برام اومده واقعا آدم حسابی و ازطرفی من ازش خوشم اومده و اونم همینطور خانوادشم با تحقیقات صورت گرفته بنظر عالی میان ولی چون راهش دوره خانواده من راضی نیستن و تازه با اصرار من یکم راضی شون کردم اما خواهرم اصلا راضی نیست هرروز به پدرم زنگ میزنه میگه نه و ازطرفیم چون مادربزرگ پسره حالش بده اونا عجله دارن تا زودتر عروسشونو ببینن و خانوادم چنبار ن گفتن ولی من راضی شون کردم و قرار بود خانواده پسره دیشب بیان تا باهم حرف بزنن ولی مادربزرگشون مریض شد و بردنش بیمارستان برای همین نیومدن و خواهرمم کلی اصرار میکنه که ن تاحدیم تونست بابامو دوباره منصرف کنه خانواده پسرهم گفتن که بخوان بیان خبر میدن الان هیچی مشخص نیست از طرفیم چون من مدرسه میرم واقعا مغزم مشغوله اصلا نمیتونم درس بخونم توروخدا راهنماییم کنید🥺

کاربری دست دو نفره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلاااااا اینکارو نکن.

حتی اگه بهترین ادم روی زمین باشه تو الان بخاطر شرایط و سن پایینت گند میزنی به زندگیتون ، چون یه کاریو وقتی که مناسبش نیست انجام دادی 

الان وقت درس و تلاش برای ایندته نه شوهر!

معیارات برا ازدواج چیه؟ فکر میکنی 16سالگی وقت مناسبیه برا ازدواجت از پس زندگی متاهلی برمیای؟ اون آقا ...

خب من معیارم برای ازدواج این بود که درسمو ادامه بدم و الان فقط یه نامزدی ساده شکل بگیره عروسی بمونه برای۲۰سالگی به بعد

من شرایطمو برای یک زندگی متاهلی بهشون گفتم و اون هم قبول کرد 

اون۲۸سالشه و دانشجوی مهندسی برق و کامپیوتر و مخابرات شغل دولتی داره

و من واقعا ازش خوشم اومد

کاربری دست دو نفره