2821
2789
خوندم عزیزم💔روحشون قرین آرامش الهی🖤💔🖤 شمام لطفاً صلواتی هدیه کن برای شادی روح بابام🥺💔🖤💔🙏🏻

ممنون عزیزم چشم خدا پدرتون رحمت کنه وبه شما ارامش بده

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روح پدر و مادر شما هم قرین رحمت الهی عزیزم براشون آیت الکرسی خوندم  شما هم خواهشا برای آمرزش پ ...

ممنونم سلامت باشید 

خدا رحمتشون کنه روحشون شاد باشه و قرین رحمت خداوند فرستادم منم 

3بار خوندم عزیزم روحشون قرین رحمت باشه و خدا به بازماندگانش سلامتی بده🙏🙏

ممنون عزیزم اجرت با خدا انشالله امام حسین شفاعت را بکنه

خدانکنه نه عزیزم کرونا گرفتن توی ۳ روز فوت شدن ۴ صبح ۱۵ مرداد جمعه شب دم اذان صبح رفت وما بعداز ظهر ...

اره حق دارید هر کسی به یه نوعی میره کرونا هم یه عامل ببین گاهی فکر میکنی مواظبت کردی و کرونا نگیری ولی یه بهانه دیگه ادم میره .مثل مامانم که عمل کردن کمرشون که فکر نمیکردیم حین عمل بره الان ۱۷ روزه پیشم نیست رفته پیش خدا 

مطمئنم جاشون خوبه ولی خوب خودم میترسم از تنهایی 

روح پدر شما هم قرین رحمت الهی  عزیزم برای مدر شما هم آیت الکرسی خوندم  خواهشا برای آمرزش ...

ممنونم عزیزم🥺🙏🏻💔🖤💔

جایگاهشون بهشت برین الهی 🖤💔🖤

قبل از گفتنت خوندم گلم. 🙏🏻

💚💜ممنونم اجازه‌دادی‌که‌باتوزندگی‌کنم🤍☺️
اره حق دارید هر کسی به یه نوعی میره کرونا هم یه عامل ببین گاهی فکر میکنی مواظبت کردی و کرونا نگیری و ...

چی بگم انشالله جاشون خوب باشه واز عذاب وسختی در امان باشن شما تنها هستین خواهر یا بردارندارین

اره حق دارید هر کسی به یه نوعی میره کرونا هم یه عامل ببین گاهی فکر میکنی مواظبت کردی و کرونا نگیری و ...

خدا بیامرزه گلم🖤خداصبرت بده عزیزم💔

💚💜ممنونم اجازه‌دادی‌که‌باتوزندگی‌کنم🤍☺️
چی بگم انشالله جاشون خوب باشه واز عذاب وسختی در امان باشن شما تنها هستین خواهر یا بردارندارین

بله برادر مجرد دارم 

ولی بازم سخته اینکه دیگران همش نگرانت باشن 

دلسوزی کنن .

وقتی مادرم بود همدمم بود دلنگرانی بقیه کمتر بود الان ادم انگار پشتش خالیه 

پدر و مادر یکی هستن فقط لنگه ندارن 

هیچ کسی بوی اونها رو نمیده

خدا بیامرزه گلم🖤خداصبرت بده عزیزم💔

سلامت باشید خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه 

مامانم شده بود بهترین دوستم رفیقم بعد بابام 

خیلی بهش وابسته بودم این حس و حال خیلی سخته مرگ حق ولی این حسرت و جدایی تلخ واقعا

بله برادر مجرد دارم  ولی بازم سخته اینکه دیگران همش نگرانت باشن  دلسوزی کنن . وقتی مادر ...

اون که صد درصد ولی زیاد باغم پدر ومادرت را اذیت نکن که از رفتن پشیمون بشن وعذاب بکشن خدای توهم بزرگ هست توکل به خدا انشالله موفق وخوشبخت بشی