2777
2789
عنوان

التماس دعا🙂💫🌱

120 بازدید | 16 پست

توی این شب های عزیز برای عاقبت بخیر هم دعاکنیم 

انشالله هممون عاقبت بخیر بشیم.🤲🌹

کاش می شد زندگی تکرار داشت...                                                                                

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

امیین عزیزدلم  لطفاازته قلب پاکت برای اینکه اتفاقی که توی همین ماه اردیبهشت منتظرش هستم برام اتفاق بیفته و توی همین ماه یک پسرخیلی خوب که تمام ایده آل های منوداشته همسرم بشه وباهاش خوشبخت بشم توی کنکور رشته موردعلاقمو قبول بشم وبتونم برم دانشگاه  توی شغلی که دوسش دارم استخدام بشم وتوی هرکاری که پامیذارم موفق وعالی باشم وبه تمام آرزوهام برسم انشالله که به همه آرزوهای قشنگت برسی وخوشبخت وعاقبت بخیربشی🙏❤🌹

حتماً ♥️ منم دعا کنید امسال دانشگاه دولتی روزانه قبول بشم 🌱

انشالله گلم

انشالله  واسه سلامتی پدر مادرم لطفا دعا کنید ممنون دوستان

انشالله خداهمه بیماران رو شفای کامل بده

امیین عزیزدلم  لطفاازته قلب پاکت برای اینکه اتفاقی که توی همین ماه اردیبهشت منتظرش هستم ب ...

الهی آمین عزیزم بهترینانصیبتون بشه

ممنون از دعای قشنگتون❣🌹

واسه همتون ده تا صلوات میفرستم انشالله حاجت روا بشیدو دلتون شاد وهرچی به صلاحتونه همون بشه

ممنون همچنین

ان شا الله،🌈💚      ان شا الله  اگه جور دیگه بنویسید معنیش خوب نیست لطفاً دق ...

ممنون میشم گلم بیشترتوضیح بدی من همیشه اینطور می نوشتم

ممنون میشم گلم بیشترتوضیح بدی من همیشه اینطور می نوشتم

ایشا الله به معنی این است که خدا را به خاک سپردم          نعوذ بالله 

انشاالله به معنی این است که خدا را به وجود آوردم.         نعوذ بالله 

ان شا الله به معنی این است که اگر خدا بخواهد،💖

ایشا الله به معنی این است که خدا را به خاک سپردم          نعوذ بالله  ...

ممنون گلم🌹