2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاراتو برنامه ریزی کن و هر شب کارهای فرداتو روی کاغذ بنویس وخودت را ملزم به انجامشون کن برای من که خ ...

من درطول روز اشپزی میکنم بچم همیشه مرتبه هرروز جارو میکنم ولی بی نظمم 

من هرروز تمیز میکنم ولی بعد ی ساعت بهم میریزه 

کامل تمیز کنی اینجوری نیست گلی 

یعنی زیروبم هرچیزی رو کامل تمیز کن

مثلا جارو میزنی زیر مبل و فرشاروهم سرسری نگیر

هرظرفی برمیداری کارت تموم شد سریع خشک کن بزار سرجاش نزار شلوغ بشه دورو برت

یه ظرف تا کثیف میشه همون موقع بشور نزار ظرفا بمونه تو ظرفشویی تلنبار بشه

فکنم منم بچه کوچیک دارم من کلا انگیزه ندارم نمیدونم ازجایی که هستم راضی نیستم 

چرا راضی نیستی؟ 

همیشه اینو بدون هرچی خدا داده خیر مطلقه گرچه به نظر ما نیست

یک آن تصور کن هرچی که الان داری یکی شو فقط ازت بگیرن ببین چی جوری مضطر میشی 

پس چون خدا دانای مطلق و عاشق ماست خودتو راحت کن و تسلیم شو

گاهی بچه کوچیکا رو دیدی میرن بغل پدرو مادرشون اون مسیره که پیاده روی داره خودشون راحت میکنن چون اطمینان خاطر دارن 1 دوسشون دارن راه و بلدن

ازشون یاد بگیریم 😉

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.