2777
2789
عنوان

شب قدر

62 بازدید | 10 پست

شب قدر است و محتاج دعایم

زعمق دل دعایی کن برایم

اگر امشب به معشوقت رسیدی خدارا در میان اشک دیدی

کمی هم نزد او یادی زما کن بگو یا رب فلانی روسیاه هست دو دستش خالی و غرق گناه است

دعاااام کنید خیلی حاجت دارم

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست  

خانما میشه با دلهای پاکتون برای ما هم‌ یه صلوات بفرستید

وقتمون تموم شده اما چون پولمون کمه خونه پیدا نکردیم خیلی تو فشاریم

ممنونم ازتون🙏🏻

چو دل بستم به خدا؛حسبی الله و کفی💕

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

برا پدرم  دعا  کنین  برا سلامتیش.....سختی زیاد کشیدع  میکشه😔😔😔😔

خدا شفاشون بده الهی ام یجیب المضطر اذا دعاه یکشف السو

و خدایی که اسپانسر تموم آرزوهای منه⁦❤️⁩الا بذکرالله تطمئن القلوب⁦❤️⁩⁦❤️⁩💚💚یارزاق💚💚منتظر معجزه های بزرگت هستم💚💚پنج تا صلوات به نیت پنج تن بفرست عزیزی که امضامو میخونی💚💚دختری از دیاردریای خزر🌊⁦🌦️💚که مازندران شهر مایاد باد همیشه برو بومش آباد بود💚⁩زنان زاده ی دی را هراسی نیست از سرمازمستان  فصل سرما نیست زمستان  فصل گرم  عاشقان  غرق  زیباییست زمستان  فصل  اغازیست  که  پایانش  پر از شادیست  
برات سوره قدر خوندم انشاالله حاجت روا بشی

الهی حاجت روا بشید

عزیزم  سالمه  سلامته شکر خدا....سختی  زیادکشیده

الهی شکر خدا براتون حفظش کنه حاجت روا بشه

2827
2791
2779
2792