2777
2789
عنوان

شب قدر ۱۴۰۱🌺🤲

120 بازدید | 1 پست

خدای مهربانم سلام، میگن که در شب ۲۳ رمضان پرونده تقدیر یک ساله انسان بسته میشه

میشه خواهش کنم تقدیر منو جوری بنویسی که مادرم و پدرم از ته دل شاد باشن و بخندن🤲🥺میشه تقدیر منو طوری بنویسی که سال بعد همین موقع این تاپیکمو بخونم و تو رو هزاران مرتبه شکر کنم🤲😍خدایا ازت خواهش میکنم که به همه جوونا سرزمینم کمک کن به منم کمک کن تا بتونم یه ازدواج موفق و سرشار از خوشبختی با کسی که به دلم میشینه داشته باشم🤲خدایا ازت خواهش میکنم کمک کن امسال در سال ۱۴۰۱ من شروع به طرح کنم🤲خدایا ازت خواهش میکنم کمک کن من در سال ۱۴۰۱ اگه به صلاحمه ازدواج کنم با یه شخص خوب و مورد تایید خودم و خانوادم🌺خدایا ازت خواهش میکنم تقدیر امسالمو طوری بنویس که از اعماق وجودم احساس خوشبختی کنم🤲

خدا جونم کمک کن در همین امسال دوستای گلم، کوثر، سارا، مینو، ماریا، صدیقه، مریم، سمانه، مائده، غزل، مهرناز، نازنین، فاریا، فاطمه، پریسا، آیلار، الهام، سمیه، اسما، سمیرا، فاطمه بخت خوب و طولانی نصیبشون بشه به حق خانم فاطمه زهرا 🤲😍

خداجونم کمک کن نسترن، سمانه و مادر سوزان حالشون خوب بشه و شفا پیدا کنن به حق حضرت ام البنین 🤲🌺

خداجونم کمک کن که من امسال در سال ۱۴۰۱ شروع به طرح کنم به حق حضرت علی علیه السلام🤲🧿

خداجونم کمک کن که من اگه به صلاحمه امسال با جفت الهیم که قراره یه عمر باهاش خوشبخت بشم عقد کنم ان شاءالله🤲🧚‍♀️

خدا جون کمک کن هر آنچه خیر و صلاح من و پسرعمومه رقم بخوره بدون اینکه دل کسی این وسط شکسته بشه به حق حضرت عباس ان شاءالله🤲🥺

خدا جونم من واقعا درمانده شدم دیگه درست و غلط رو تشخیص نمیدم همه چی رو به خودت می سپارم مهربان خدای من که هر آنچه خودت صلاح و مصلحت میدونی رقم بزنی تا این مسیر همراهم بودی و کمکم کردی مطمئنم از این ب بعدش هم با خودته و هرچی خیره پیش میاری 😘😍♥️

دوست دارم مهربان خدای من

به وقت دوشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱ شب ۲۳ رمضان🧚‍♀️

خداجونم مرسی