2777
2789
عنوان

گوشی چی بگیرم؟

165 بازدید | 15 پست

از خانواده سامسونگ دلم a72میخواد ک شوهرم چندماهه هرچی تلاش میکنه کسی قسطی اون شرایطی که بخواد بهمون نمیده. میگه توقعتو بیار پایین ماهی 1500 بخوام قسط بدم هیچکس قبول نمیکنه هر کی باشه ماهی 3 تومن ازم قسط میخواد و ندارم بدم

حالا من مدل دگ ای از سامسونگ بدلم نمیشینه و فقط a52و a72خوشم میاد که جفتشم تو یه قیمتن😔

چی بگیرم چکارکنم؟ 

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مارک سامسونگ بگیر ولی خو پایین تر بعدا ب دلت میشینه

آخه من استفاده از گوشیم بشدت بالاس شنیدم بعد یمدت سرعتش میفته و داغ میکنه و باطری ضعیف میشه و.... بعد از کار بیفته قرش سر منه که تو استفادت بالاس

تکنسین فوریت پزشکی👩🏻‍⚕️🩺💉💊🩹    اگر نظرم برخلاف نظرته 🙂 ریپ نزن ✋🏻 بحث نکن 🤫  دلمو نشکن ❌️ دلتو نمیشکنم 🚫۳۰ / ۷ 

شیائومی مدلای بدی نداره...a51 هم بد نیستا

51مادرشوهرم داره

A52 ک ۷ و ۸۰۰ فک کنم بدن  ولی از خانواده پوکو انتخاب کن

نبابا 8 نیم a52sکه 10 ونیم 

همین a72که 13 تومن شده

کلا سری a همه تقریبا تو یه سطحن نهایت دوربین و ایناش فرق کنه.

خودمم a51 دارم راضیم اندازه نوکیا سگ جونه.ببرم بندازم تو دره بردارم‌ بزارم تو مخلوط کن یه دور بدم کوسه بخورتش اخ نمیگه.

صد بار از دستم افتاده تو دیوار خورده بیستو چهار ساعته دستمه بازی میکنم باهاش.باطریه عالی خیلی عالی شب شارژ میکنم تا فردا شب.

آخه من استفاده از گوشیم بشدت بالاس شنیدم بعد یمدت سرعتش میفته و داغ میکنه و باطری ضعیف میشه و.... بع ...

هچکس مصرفش. بشدت من نیست هرچی استفاده کردم توشون فقط هواوی هونور و سامسونگ خوب بوده

'امیدوارم غمی که داری ؛ نور بشهتموم راهروهایِ قلبت و روشن کنه✨💛🫀🕯'
کلا سری a همه تقریبا تو یه سطحن نهایت دوربین و ایناش فرق کنه. خودمم a51 دارم راضیم اندازه نوکیا سگ ...

مادرشوهرم داشت از اول تا الان 3.4 باری داده نمایندگی خیلی ناراضیه

مادرشوهرم داشت از اول تا الان 3.4 باری داده نمایندگی خیلی ناراضیه

اینم زیاد شنیدم.مثل این‌که گوشیای سری a برا یه سریا واقعا خوب نمیوفته انگار.خیلی شنیدما نه فقط مدل گوشی خودم خیلی گوشیاشو.ولی اگه خوب بیوفته برات قشنگ کار میکنه واست عمریه.