2777
2789
عنوان

حرفهای یک مادر..

146 بازدید | 10 پست

بچه ای که نه ماه رو تو دلم پرورش دادم تا به تکامل رسید ،استرس هایی که کشیدم که ایا سالم هست یانه؟ویاری که تاماه آخر همراه من بود وگاهی ازشدت بالااوردن ناتوان روی زمین میفتادم ...این همه سختی رو باجون ودل خریدم و درد زایمانی که ۲۴ساعت طول کشید بادردهای زیاد وطاقت فرسا به عشق دیدن دخترم..ودراخر سزارین اورژانسی ...از مادری کردن بگم باعشق شیره وجودم رو به دخترم میدادم تا بزرگ شدنش رو ببینم ،،بیخوابی های شبانه ..خستگی های روزانه ..کارهای خونه ،گاهی ازشدت خستگی وکم خوابی نای بلند شدن نداشتم اما تاصبح دخترم رو بغلم میکردم و راه میبردم اینارو همه باعشق انجام دادم..همه تلخی ها و ناراحتی های من فداط تار موی دخترم اما..

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اما دراخر همین مادر خیلی احساس تنهایی وبی کسی میکرد ،آنطور که باید درکش نکردند به احساساتش توجه نکردن ،،بارها وبارها دلش رو شکستن ..تکیه گاه میخواستم کسی که سرم رو روی شونه هاش بزارم باری از دوشم برداره ولی نبود..حرفای تلخی که به زبونشون اومد و ته دلم راخالی کردن..چه شبهایی که با تلخی وناراحتی تاصبح اشک ریختم ..توقع یک مادر کمی عشقه

باخودشون نگفتن بزار بهش عشق بیشتری بدیم،سرزنش نکنیم ..اذیتش نکنیم بزاریم ارامش بگیره برعکس سیل سختی هاوناراحتی هارو به سمتم فرستادن خیلی خسته سدم گاهی،،کم اوردم ..