2777
2789
عنوان

روغن مورچه🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 8691 بازدید | 187 پست
عاقااااا یکی منو ع دست این نجات بده جرررررم داد😐😐💔 بابا برو ع اونایی ک مورچه میچلونن روغن میگیرن ...

مشکلم همینه نمدونم کجا میچلونن  

بیخیااااااال مقصد....از مسیر لذت ببر  😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مورچه مگه روغن داره

یک عدد کاربر ترکیده هستم🤕💣‌‌  ‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌همش تقصیر توئه دایناسور مهربون((البته بیشتر نا مهربون بود🥲 پاچمو گرفته بود هی گیسامو می‌کشید ول نمی کرد نامرد بی احساس )) 🦖‌‌ من ترکیدم 💔دیگه کاربر خوبی شدم بحث سیاسی نمی کنم 🙂🧑‍🦽 ‌‌‌‌
آره پس چی فقط باید چاق و چله باشه

از کجاش در میارن😂

🐜

یک عدد کاربر ترکیده هستم🤕💣‌‌  ‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌همش تقصیر توئه دایناسور مهربون((البته بیشتر نا مهربون بود🥲 پاچمو گرفته بود هی گیسامو می‌کشید ول نمی کرد نامرد بی احساس )) 🦖‌‌ من ترکیدم 💔دیگه کاربر خوبی شدم بحث سیاسی نمی کنم 🙂🧑‍🦽 ‌‌‌‌
یاد اون شعر سعدی بود حافظ بود کی بود میگف مورچه نبین چ ریزه بشکن ببین چ تیزه افتادممممم🤣🤣🤣🤣💔 خ ...

سعدی ؟ 

مورچه؟؟؟؟

فلفل نبود😐

donnadarya@ خیلی دوست دارم مهربون امیدوارم بهترینا مال تو باشه💖😍😘
گمونم از ماتحتش منطقی تره

قانع شدم 👌

ممنون🚶🕳️🪦