2777
2789
عنوان

خیانت شوهر

287 بازدید | 21 پست

میدونی از کجا خیانتش شروع شد 

روزی که اومد طرفت بهش اخم کردیی

شبی که خسته و کوفته از سر کار اومد و تو باهاش دعوا راه انداختی

روزی رو که به خانوادش توهین کردیی

وقتی که زیر بار مخارج زندگی کمرش خم شد و محتاج یه لبخند از طرف تو بود در عوضش بهش گیر دادیی و ازش ایراد بنی اسراییلی گرفتی

شبی که بهت احتیاج داشت و جاتو عوض کردیی

اگه اون نود درصد مقصره شاید تو هم ده درصد مقصر باشی

یه نگاه بیطرفانه به گذشته بنداز ببین تو هم خیلی بیگناه نبودیی

چه دلیل مسخره ای 

خیانت هیچ توجیهی نداره 

اگر فردی گناه کار بوده راهکارش اول صحبته در درجه دوم مشاوره و اگر به نتیجه نرسید جدایی

نه ایکه واسه هر اخم و دعوایی سریع نسخه خیانت بپیچیم 

#نه_به_زنان_علیه_زنان 

اگر با نظرات من تو سایت مشکل داری 👈 عزیزم مشکل گشا ابلفضل🫂.                                             .خیانت فقط جنسی نیست . خیانت ذاتا طیفی است از هر رفتاری ،به ترتیبی که در آن لحظه کاری کنی که اگر همسر یا عشقت شاهدت  بود نمیکردی✋️🤍                                     .           ندونسته دلمو به غریبه سپردم ❤اون غریبه رو ساده شمردم ،گول چشم سیاهشو خوردم👁رفت از این شهر ،که دلم رو به خون بکشونه ،جون من رو به لب برسونه،جای دیگه آتیش بسوزونه🔥ندونستم یه غریبه ،هرچی باشه یه "غریبه" است...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تکبیر😂😂😂😂

دختر قشنگم پسر پهلونم مامان عاشقانه دوستون داره ای کاش همیشه بچه بودید آخه هرچی بزرگتر بشین فاصله ما از هم بیشتر میشه من خستگی الان به جون میخرم فقط این روزا زود تموم نشن همیشه برقرار باشین منتظر یه نی نی باشین به زودی 😍💋

اره خیانت زن هم توجیه اش همیناست منتها برعکسش😁😁

روزی که خسته بچه داری بود تو به فکر حرفای مادرت بودی 

روزی که نیاز به آغوش گرمت داشت تو بی حوصله و خسته بودی 

روزی که دلش هدیه و توجه می خواست تو به فکر پول روی پول گذاشتن بودی 🤣

دنیا اونقدرها جدی نیست   

نه عزیزم 

بعضیا ذاتشون خرابه 

نمک به حرومن 

همه اینارو که گفتی رو رعایت کنی هم هوا برشون میداره وای خدا من چه تحفه ایم 

و زیر سرش بلند میشه

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)
در دو حالت حرفایی که نوشتی و میتونم درک کنم  1 مرد باشی  2 گزینه 1

مرده😒

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)