وای امروز صب آزمایش بتا دادم ۲ ماه بعد از رابطم با ۸تا آز بتای منفی تایپکامو بخونید متوجه میشید زنه گفت ۲ ساعت دیگه واست لینک جوابو اس مس میکنیم منم سر کار بودم مطمئن بودم منفیه ولی واسه اطمینان آز داده بودم ۲ ساعت بعد واسم فرستاد منم سر کار بودم باز کردم دیدم زده ۲۲۵ عدد بتارو رنج آزمایشگاهم بیشتر از ۵ مثبت بود خلاصه گن با یه حاله خراب زنگ زدم به آزمایشگاه باز پرسیدم مطمئنی درسته اونم گفت آره من از الهیه تا مطب دکترم و نمیدونم چطوری رفتم اصن یادم نمیاد رسیدم دکترمم هنگ کرد گفت برو یه جا دیگه آزمایش بده رفتم یه آزمایشگاه دیگ نیم ساعته بهم جواب و داد منفی بود ۳.۹ بود خلاصه منم رفتم ازمایشگاه قبلی همیشه ام همونجا آزمایش میدادم گفتم چطوری اینجا مثبت و تو آزمایشگاه دیگه منفی بعد یه دختره دیگه نگا کرد یه برگه جلوش بود گفت منفی من اتفاقن خودم تستتو گذاشتم تو دستگاه کمتر از دوعه همکارم شماره ردیف و جای جواب آزمایش زده من قبل اینکه آزمایش دوم و بدم منفی بشه فقط استرس خیلی زیاد داشتم و هنگ بودم بعد که جواب ازمایش دوم اومد منفی بود پاهام شرو کرد لرزیدن هنوزم هی لرزه میگیره خوب میشه دوباره از اول من مردم واقعا هنو زنده نشدم الان لرزش دست و پام بخاطر چیه نفس تنگه ام گرفتم نمیخوام نفرین کنم ولی واقعا منو تا سر حد مرگ برد زنه الان باید چیکار کنم خیلی پاهام لرزه شدید میگیره🤦🏻♀️