2777
2789

چجوری اقدام کنیم برای مشاوره؟

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام  طاعاتتون قبول ممکن هست در این شب قدر،برابی ثواب هم که شده پاسخگوی مسئله م باشید؟ راهنم ...

سلام عزیزم من به همه کمک میکنم نه برای ثواب بلکه برای آرامش خودم 

بفرمایید 

میشه راهکار هایی برای قوی شدن رو بهم بگید؟

دانشجوی پزشکی ورودی مهر ۱۴۰۲👩‍⚕️❤ در تلاش برای رسیدن به نام کاربریم ✌گربه ها کاملا صداقت عاطفی دارند. انسان ها، به هر دلیلی، ممکن است احساسات خود را مخفی کنند، ولی گربه ها هرگز. ارنست همینگوی.                                               

من ۲۸ و آقا ۳۱.

باهم دانشگاهیم که مقیدو مذهبیه،سه سال پیام درسی ومناسبتی داشتم.روشون نظر هم داشتم و احساس میکردم که ایشونم یه کوچولو روم نظر داره.بالاخره بعد سه سال خواستم به یقین برسم اندک علاقه ای درکاره یا صرفابزرگوارن و لطف دارن؟! 

تا اینکه مهرماه ،دوستش که همسر دوستم هست رو واسطه کردم تا مزه دهنشون رو ببینم.همسردوستم بهشون گفت میخوام برات زن بگیرم! ایشونم گفت خانم کیه ...؟و همسر دوستمم منو معرفی کرد! و طی صحبت ۱۰دقیقه ای، نتیجه به این ختم شد که اقاپسر گفتن به خانم فلانی بگو فعلا درگیرچالش خانوادگی ام.اونا حل که بشن خودم میام جلو برای اشنایی و بعدخواستگاری ایشالا. من و دوستم و همسرش انتظار داشتیم بعد این اتفاق،اقاپسرنزدیک تر بشه و گاه و بی گاه به هر بهونه ای پیام بده بهم.اما۲ ماه هیچ خبری نبود.و یه روز همسردوستم بهشون گفت عقب کشیدی؟ ایشونم گفت نه عقب نکشیدم.اسفندماه ازمون دارم.ذهنم درگیر میشه. بعد ازمون هستم درخدمتش.

توی این مدت انتظار سختی رو گذروندم و دلم فقط به آزمونش خوش بوده😔 ایشون ۹ اسفند ازمون شون رو داده. و امروز هم ۵ اردیبهشت شده😔

گقته بود بعد ازمون هستم خدمتش!!. اما...💔

ایشون حای عید رو هم که یه مناسبت خیلی رسمی و حساسه رو تبریک نگفته.😔 یا حتی ماه رمضان و شبهای قدر رو...

در حالیکه طی سالیان، همیشه من به هر مناسبت پیشقدم بودم برای تسلیت و یا تبریک.

بیزار شدم واقعا💔

میشه لطفا این ماجرا و سرانجام رو تحلیل کنین که چرا اینطور شد؟🙏💔  

حقیقتش از ابتدای مطرح شدن این ماجرا، اصلا دیگه پیگیرشون نشدم.حتی چندماهه برخلاف سالهای قبل،اصلا استوری هاشون رو هم دیگه چک نمیکنم و تمام شده میدونم همه چیز رو💔

بله  تلگرام یا اینستا دارین ؟,تاباهم حرف بزنیم

بله تلگرام دارم.

عالی میشه و همیشه دعاتون میکنم🙏

برای چه زمانی برای شما مقدور هست؟؟

امشب که شب قدر هست.

فردا شب ممکن هست؟

تایمش رو میفرمایید لطفا؟🙏

با جاریام تو یه طبقه هستیم اولی اصلا کاری نداره ولی دومی خیلی فوضول و حرف مفت زن هس خواهرشوهرم مجرده هربار میریم ک خونمو بچینم تمیز کنم زنگ میزنه بهش بار اول زنگ زد رف بالا ک از دهنش حرف بکشه جهازش چجور بود بعد یجوری ب خواهرشوهرم فهموندم ناراحت شدم دوباره دیشبم زنگ زد بهش زود قطع کرد گف پیام میدم چیکارش کنم بنظرتون

من ۲۸ و آقا ۳۱. باهم دانشگاهیم که مقیدو مذهبیه،سه سال پیام درسی ومناسبتی داشتم.روشون نظر هم داشت ...

عزیزم بنظرم مجدد همسر دوستتون پیگیر باشن اما جوری که متوجه نشه از طرف شما بوده چون شما پیشقدم شدی 

احتمالا درگیر وسایلی هستن