2777
2789

امسال ماه رمضون خونه ماست....من روزه هام رو از اول ماه رمضون گرفتم..دیشب پریودم شروع شد..سحر اومد بیدارم کرد گفتم مامانی پریودم....میگه جلوی بابات و داداشت زشته  ..بشین الکی سحری بخور...  میگم مگه اسکلم .همش میگفت صبر کنید یاس الان میاد.آخرش پا شدم سحری خوردم..حالا نمیدونه من داداشم و بابام همیشه میفهمن یه بار پریودم شدید بود،دل درد  ...عید بود داداشم آخرش بیمارستان زنان دکتر بردم... ظهر ساعت ۱ گفتم امشب منو بیدار نکنی ها..دقیقا تا الان داشت نصیحت میکرد که زشته و ما قدیما مامانمونم نمیفهمید کی پریود میشیم  دیگه گفتم آره راست میگید زشته پا میشم  

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

در اتاقتو قفل کن بخواب

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یک دخترم علاوه بر درد زیاد بیشتر وقتا فقط به علت اینکه زشته درمورد پریودم حرف بزنم باید این درد و بروز ندم تا کسی نفهمه ، ماه رمضان باید سحر بخورم و در طول روز لب به غذا نزنم اگر از خونریزی از پا بیفتم هم فرقی نداره مهم اینه مرد های خونه نفهمن ، نوار بهداشتی رو در کیسه مشکی باید بزارم و گرنه باید منتظر دعوای مادرم بشینم ، حتی اگر از اختلالات عصبی دیونه بشم باید ساکت و آروم بشینم و به خودم فشار بیارم آخه میگن یک دختر در حالت عادی حتما باید سنگین و صبور باشه ، ولی واقعا یک تغییر هورمونی ساده که حتی در مرد ها هم دیده میشه و فقط در زن ها خونریزی داره کجاش شرم آوره؟!

هیچ غمی از بین نمیره فقط با غمی بزرگتر از یاد میره .

همینطورن مامان بزرگا 😅

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

من یک دخترم علاوه بر درد زیاد بیشتر وقتا فقط به علت اینکه زشته درمورد پریودم حرف بزنم باید این درد و ...

مشکل از مردا نیس از مادراس

من ک مامانم ب بابام میگ دگ نیازی نی خودم برم جاربزنم

واس فروش رفتن خونمون دعاکنید عزیزان🥺😫🌹
در اتاقتو قفل کن بخواب

فک نکنم  کوتاه بیاد بیدارم میکنه  اینقدر حیثیتیه براش

به حباب نگران لب یک رود قسم،و به کوتاهی آن لحظه که شادی گذشت،غصه هم میگذرد......

ای بابا خب راس میگه زشته

حالا انقدراهم پنهون کاری نیاز نیس همینکه مادر یا مادربزرگتون بدونه و غیر مستقیم به پدر بگه کافیه دیگه...

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

من یک دخترم علاوه بر درد زیاد بیشتر وقتا فقط به علت اینکه زشته درمورد پریودم حرف بزنم باید این درد و ...

ولی من جیغ و داد میکنم..بابام و داداشم درک میکنن..مامان بزرگم خیلی سنتیه

فک نکنم  کوتاه بیاد بیدارم میکنه   اینقدر حیثیتیه براش

من بودم بیدار نمیشدم 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
فقط اونجاش که گفتی مگه اسکلم😂😂 ولش کن بابا. از نظر مامان بزرگا همه چی عیبه. راحت باش

بخدا فکرشم نمیکردم بیاد بیدارم کنه آخر شب به مامانم گفتم خوشحال خوابیدم