2777
2789
عنوان

کنکور

222 بازدید | 18 پست

سلام دوستان یه سوالی دارم میشه لطفا هرکس اطلاعات داره راهنمایی کنه 

دوستان من کاردانی و کارشناسی حسابداری رو دانشگاه سراسری روزانه درس خوندم الان فارغ التحصیل کارشناسی ام و میخوام بدونم اگر برای ارشد کنکور پزشکی بدم و روزانه قبول شم با توجه به اینکه دو مقطع رو رایگان درس خوندم و الان پزشکی هم اگر قبول شم از همون مقطع دیپلم شروع میشه باید هزینه بدم یا رایگان هست تحصیلم و اگر باید هزینه بپردازم چه مقدارهست 

اگه روزانه قبول شی رایگانه فکر کنم

چون منم انصراف دادم دوباره کنکور بدم برام رایگانه ولی باید یه حکم داشته باشی که به دانشگاه بعدی بدیش که بتونن مدارکت رو از دانشگاه قبلی بردارن

some mistakes get made that's alright that's okay 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

روزانه قبول بشی هزینه نداره

آخه کاردانی و کارشناسیمو یه بار واسه فنی حسابداری روزانه دولتی رایگان خوندم میخوام بشینم بخونم اگه بشه برا پزشکی ولی مامانم میگه جون یه بار دولتی خوندی قبول شی هزینه داره نمیدونم این قانون هست یا نه 

اگه روزانه قبول شی رایگانه فکر کنم چون منم انصراف دادم دوباره کنکور بدم برام رایگانه ولی باید یه حک ...

شما ام مقطع کارشناسی رو دولتی خوندی یا همون اول انصراف دادی آخه من الان فارغ التحصیل کارشناسی ام خدا کنه رایگان باشه 

آخه کاردانی و کارشناسیمو یه بار واسه فنی حسابداری روزانه دولتی رایگان خوندم میخوام بشینم بخونم اگه ب ...

نه این جوری نیست. روزانه هزینه نداره. فقط اگه دانشجو باشی بخوایی انصراف بدی باید هزینه بدی

نه این جوری نیست. روزانه هزینه نداره. فقط اگه دانشجو باشی بخوایی انصراف بدی باید هزینه بدی

آها خدا کنه همینجوری باشه آخه شنیده بودم فقط یه بار میتونی هرمقطعی رو دولتی و روزانه رایگان بخونی بعد از اون باید هزینه بدی 

آها خدا کنه همینجوری باشه آخه شنیده بودم فقط یه بار میتونی هرمقطعی رو دولتی و روزانه رایگان بخونی بع ...

عزیزم  من این طور شنیدم ولی اگر میخوایی بیشتر تحقیق کن

پیج اینستاکنکوری رو فالو کن همه جور اطلاعاتی داره 

شما ام مقطع کارشناسی رو دولتی خوندی یا همون اول انصراف دادی آخه من الان فارغ التحصیل کارشناسی ام خدا ...

سلام  شما برای کنکور کاردانی به کارشناسی کتاب مدرسان خوندید؟ 

سلام  شما برای کنکور کاردانی به کارشناسی کتاب مدرسان خوندید؟

آره مدرسان رو خوندم کنکور های سالای قبلم دانلود کردم تست زدم بیشتر از اینکه بخونم تست زدم چون کنکور فنی خیلی سخت نی معمولا مثل سالای پیشه تو ۷سال قبل رو تستاش رو بزن قبولی درصدش خیلی خیلی بالا میره

آره مدرسان رو خوندم کنکور های سالای قبلم دانلود کردم تست زدم بیشتر از اینکه بخونم تست زدم چون کنکور ...

موفق باشی عزیزم ،من دنبال کتاب هستم برای استخدامی  

کتاب مدرسان میرم تو سایت  ناموجده ،