2777
2789
عنوان

معلم پسرم گفت امسال ردش میکنم

533 بازدید | 26 پست
خیلی اعصابم خورده تورو خدا کمکم کنید پسرم از اول علاقه ای به مدرسه نداشت درسش خیلی ضعیفه هر راهی بگین امتحان کردیم ولی علاقه مند نشد الان کلاس دومه ولی هیچی بلد نیست حتی روخوانی ساده خیلی ناراحتم نمیدونم باید چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کتاب داستان های خوب وهیجان انگیزمث کمیک بخربراش هرشب بخوون بعدازش بخواه اون برات بخوونه کم کم علاقمندمیشه بایدکمکش کنی کتاب بخری بخوونه جایزه بدی بهش بشینی سرمشقاش مسابقه بذاری هرکی زودترگفت وصبرکنی تاخودش بگه این مدلی...

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

ردش کنه دوباره دوم رو میخونهپایه اش قوی میشه...باید قبل از پیش دبستانی کتاب ودفتر ومداد بهش میدادی یا با کتاب قصه وشعر آشناش میکردی حسابی...خریدن کیف مدرسه واسه بچه های کوچولو هم موثره درایجاد علاقه مدرسه تو بچه ها...اینو واسه بقیه مامانا گفتم البته که بچه کوچیک دارن

به مردا محبت نکنید هار میشن احترامشون نزارین فکر میکنن کی هستن...کاربری اولم سال galiver96.....کاربری دومم بانو درستکار ..دوتا کاربری تعلیق شده من نتیجه زدن حرف حقه ،،،حرف حق بزنی تعلیق میشی !!!!قوانین این روزها...

کتاب جناب نارنجی.رویاپردازشادمان.قصه های من وبابام.شیرکتابخانه.المر...

اینهاروبخوون عکس جذابم دارن باهاش حرف بزن سرتک تک کاراش مث جناب نارنجی که کارهای روزمره وبچه شومیگه واینکه نارنجیه و...

مث المروتفاوتش باهاش بحث کن یه کاری کن فک کنه توبه وجدش بیار

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
اصلا فایده نداره  همه ی اینارو امتحان کردم اصلا گول جایزه و اینا رو نمیخوره از کتاب بدش میاد

براش معلم خصوصی بگیر خودت هم کم کاری کردی دیگه 

کلاس دوم  نتونه بخونه

دنیا اونقدرها جدی نیست   

داداشم کلاس شیشمه تازه داره یکمم راه میفته پرمونو در اورده بود

_ببینمت🤔+هوم؟_چرا بالشتت خیسه؟؟+شاشیدم روش ولمون کن بابا😪 برا سلامتی تو دلیم دعا کنید برا خودمم دعا کنید زود از شر ویار خلاص شم🤗🤗