2777
2789
چ تصمیم سختی    

بله ازدواج فقط جشنو‌عروسیو خریدو این چیزا نیست انقد سربالایی سر پایینی داره که خدا میدونه و اگه میتونی ظرفیت پذیرش هرچیزیو داشته باشی ازدواج کردن خوبه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه منظور من این بود سن ۲۰ کمه؟ 

ببین بستگی ب طرفین داره یکی مثلا۲۱سالش ولی بلوغ عقلی قابل قبول داره برا ازدواج یکی ۲۵سالش نداره

و ب فرهنگ وشرایط 

اما کلی نگاه کنیم خیلی زود هم نیست ک بگیم مثلا سن خیلی کمیه 

بله ازدواج فقط جشنو‌عروسیو خریدو این چیزا نیست انقد سربالایی سر پایینی داره که خدا میدونه و اگه میتو ...

البته این سختی و بالا و پایین تو هر سنی هست چ یکی ۱۵ سالگی بخواد ازدواج کنه چ یکی ۳۰ سالگی چون  از اون فضای مجردیش میاد بیرون 

ولی خب ما ۱ سال باهم دوست بودیم همو دوست هم داریم همیشه رفیق و همراه و مشوق خوبی بود تو همه چی برام 

ببین بستگی ب طرفین داره یکی مثلا۲۱سالش ولی بلوغ عقلی قابل قبول داره برا ازدواج یکی ۲۵سالش نداره و ب ...

من مامانم آقا پسر رو تایید کرده ولی بهم میگفت ۲۳ هم زوده برای ازدواج   

ببخشید ولی من یکی ک به دوست داشتن هیچ اهمیتی نمیدم

با احترام بنظرمن علاقه برای ازدواج لازم ، نمیگم درحدعشق ولیلی مجنون بوون ولی ن ازدواج صرفااحساسی بی تعقل خوبه ن ازدواج صرفا منطقی بی هیچ علاقه ای .ی علاقه ای بایدباشه بین دوطرف

واقعن!!!؟ چن سالته؟

۲۲ سالمه

وقتی دیدم نامزدم ک این همه ادعای عاشقی میکرد جون میداد برام 

چقدر کنار خانوادش هوامو داشت

یهو بی دلیل از این رو به اون رو شد دیگه کلا باورام تغییر کرد

بخدا اینکه میگم بی دلیل واقعا بی دلیل بود ها

در عرض ۱۰_۱۵روز از این رو به اون رو شد همه چیزو تموم کرد

اون ک آره درباره همه اینا صحبت کردیم  خودش هم موفق ۱۰۰ درصدی هست برای تحصیل و ادامه تحصیل و کا ...

خب راه حلی پیشنهاددارین دوطرف برا حل این موضوع؟ مثلا تومیتونی انتقاالی بگیری؟ 

یا میخاین تو۳سال باقی مونده از درست نامزد باشین؟ یاعقد؟

خب راه حلی پیشنهاددارین دوطرف برا حل این موضوع؟ مثلا تومیتونی انتقاالی بگیری؟  یا میخاین تو۳سا ...

انقالی ک نمیتونم بگیرم چوم تطابق واحد و اینا خیلی سخت میشه مکه اینکه طرحم رو شهر خودم بزنم 

راه حلمون همون نامزدی بود تا ۲‌.۳سال 

۲۲ سالمه وقتی دیدم نامزدم ک این همه ادعای عاشقی میکرد جون میداد برام  چقدر کنار خانوادش هوامو ...

خب همه ی آدما ک مثل نامزدتون نیستن باید ی فرصت دوباره بدی به خودت

دوست بودید یا سنتی؟

خب همه ی آدما ک مثل نامزدتون نیستن باید ی فرصت دوباره بدی به خودت دوست بودید یا سنتی؟

نمیدونم میشه گفت دوست یا سنتی

خودمون اشنا شدیم ولی بلافاصله به خانواده هامون گفتیم