2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی به خوده ادم داره برا یکی زوده برا یکی ن 

مادرم از همه لحاظ آقایی ک باهاش دوست بودم رو تایید کرده فقط گفته به عهده خودت ک کی ازدواج کنی از طرفی آقا اصرار داره به نامزدی 

مادرم از همه لحاظ آقایی ک باهاش دوست بودم رو تایید کرده فقط گفته به عهده خودت ک کی ازدواج کنی از طرف ...

اگه خودت میدونی که میتونی مسئولیته یه زندگی بالا پایین شدناش خوشی ها جروبحث هر چیزیو میتونی مسئولیت فبول کنی خب نامزد کن 

من خودم ک زیر ۲۵ سال غلط کنم ازدواج کنم حتی ازدواجمم نکنم برام مهم نیس ولی زود ازدواج نمیکنم

آخه دوست داریم همو ۱ساله دوستیم

اصرار هم از آقاپسره برای نامزدی

مادرمم از همه لحاظ تایید کرده ایشونو

آخه تازه ترم ۲ هستم    

ببین بایدیری پیش مشاور من ک اخلاقیات شما واون اقا رو وشرایطتتون نمیدونم برید با مادرتون پیش مشاور و مزیت ها ومعایب این ازدواج سبک سنگین کن برا خودت

وخب اگ میخای درس بخونی قبل ازدواج توافق کنین، وبرای سرایطش باهم کناربیاین، تا بعدا ب مشکل نخورین اگ ن خیلی ها متاهلن ودزس میخونن درسته سخترمیشه از ی سری لحاظ چون خب مسولیت زندکی مشترکم رو دوشت ولی، اگ همراهی و سازش باشه ، میشه با ازدواجم درس خوند، خب تا درست تموم نشده مثلا بچه دارنمیشی

ببین بایدیری پیش مشاور من ک اخلاقیات شما واون اقا رو وشرایطتتون نمیدونم برید با مادرتون پیش مشاور و ...

اون ک آره درباره همه اینا صحبت کردیم 

خودش هم موفق ۱۰۰ درصدی هست برای تحصیل و ادامه تحصیل و کار و شغل و حتی خارج از ایران رفتن 

فقط مشکل اینه من ی شهر دیگه تحصیل میکنم