2777
2789
عنوان

حیوانات

76 بازدید | 14 پست

سلام سلام

یه دِه کوچیک هست که خیلی پرت هست و من دو هفته ایی یکبار واسه حیوانات اونجا غذا می بردم و همسایه ها هم راضی بودن و مشکلی نداشتن و بعد از چند وقت دیدم یکی یکی از حیوان های اونجا رو کشتن بعد از هفته های دیگه دیدم دست و پاهای تمام حیوانات اونجا رو شکستن و فقط موندن ۳ تا حیوون که من غذا می دادم تا اینکه دیروز یکیشون که باهاش خیلی صمیمی بودم گفت جونِ ....  دیگه به اینا هم غذا نده. قسم کسی رو خورد که من از دارو دنیا فقط دارمش خیلی ناراحت شدم

چرا اینقد اذیتشون میکنن☹️

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اینجایی که من غذا می برم تو دشت و بیابونه و تا شهر دوساعت فاصله داره. وخیلی جایه پرت و دوری هست حتی اگه من نرم و اینا هم بازم حیوانات دیگه  از دشت و بیابون به اونجا پناه می برن

میگن ما خونه مون چون دیوار ندارن میان تو خونه های ما و لباس هایی که شستیم رو از طناب می ندازن زمین&n ...

خب باید بکششون😐انسانیت کجاست 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
خب باید بکششون😐انسانیت کجاست 

میگن اینا کل ده ما رو کثیف کردن درصورتی ده اونا پر از شن و خاکه و تازه دارن آسفالت می کنن یا میگن اینا بزرگ میشن گیرنده میشن

چقدر امضاتون حقه

😍🙏🏻❤