2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چله رو شنیده بودم اینکه عقد کنه عروسی نره تا چهل روز نشنیدم

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘

این خرافات چیه

دختری که عاشق ماه شد🌙🫧  به کردی و ترکی مسلطم ☻️🌙❤️‍🩹‌‌‌‌‌‌                    هیچ ملکه ای نگران حرفایی که مردم در موردش میگن نیست چون خودش باور داره یه ملکه س👸 قوی تر از خودم نمیشناسم چون فقط خودم میدونم چقدر سختی کشیدم ولی قوی تر از قبل ادامه دادم چون رویاهام برای تحقق به یه دختر سرسخت و مبارز احتیاج داره نه یه دختره افسرده و گوشه گیر👸
این خرافات چیه

هستش عزیزم دیگه بعضیا دلیل حامله نشدن یا ازدواج نکردنشون اینه که باید چله ببرن .

با دعای چهل کلید غسل کنن

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج

تا ۴۰ روز مراسم عزا و قبرستون نری و اگه عقدت با یکی دیگه همزمان بود حرف نزنی باهاش اول ... 

من و دوستم عقدمون یه روز بود من نمیدونستم از تالار که اومدیم خونه تو ماشین بودم  یهو دوستم اومد گفت سلام منم عقد کردما بعد که رفتیم بالا مامانم کلی دعوام کرد که چرا باهاش حرف زدی چله میفته روت .تو اول گفتی یا اون گفتم اون خودش اول حرف زد من اصلا ندیدمش

اون ۶ماه بعد جدا شد و الانم ۲تا نامزدی بهم خورده داره و یه عقد بهم خورده . مامانم اینا میگن چله من افتاده روش 

یه مامان شاد و پرانرژی که جز شادی و ارامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ، خونه بهم ریخته مرتب میشه ، چای سرد شده رو میشه عوض کرد ، غذای یخ شده رو میشه داغش کرد، ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما دیگه بچه هامون 1ساله یا 2ساله یا 3 ساله و ... نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

بعضی جاها مرسومه خانواده شوهر خواهرم این رسم دارن تا چهل روز کسی که عقد کرده شب بیرون نمیره یه سنجاق همیشه بهش وصله قبرستان نمیره با تازه عروسی دیدار نمیکنه اگه بشه چله طرف میوفته به یکی دیگه زندگیشون اشوب میشه بچه دار نمیشن 

من هیچ وقت تنها نیستم چون خدارو دارم
چرا

آخه کسی که تازه زایمان کرده  پاک هستن مثل کسی که تازه دنیا اومده بدون گناه میشه برا همون میگن تا ده روز تنها نمونن که بهشون آسیب نرسه 

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ_اَلَّلهُمـّ؏جِّل‌لِوَلیِڪَ‌الفَرَج