2777
2789
عنوان

لانه گزینییی

234 بازدید | 49 پست

بچه ها میشه اگه چیزی میدونین کمک کنین ☹️

من این ماه اقدام کردم 

از دیروز که روز ۱۸ ام سیکلم بود یکم درد توی تخمدان سمت چپم دارم دیروز خیلی شدید تر بود و تقریبا مثل درد پریود اما کمتر و کمر درد داشتم اما امروز فقط دردش میگیره و ول میکنه ....

یعنی درد لانه گزینی هست؟! 

تو نبودی من به سوگ غم نشستم ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه لانه جزینی درد نداره که . حتما تخمکذاریت تموم نشده که درد داری . بیخیال به زندگیت برس

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

نه. 

لانه گزینی رو شما اصلا نمی فهمی. بعضی ها لک می بینن. اونم نمیشه تشخیص داد که لک لانه گزینیه یا لک قبل پریود. باید زمان بگذره اگه پریود نشدی و لک دیده بودی معلوم میشه اون لک لانه گزینی بوده. 

لک لانه گزینی نزدیکه پریوده. معمولا یکی دوروز قبلش یا همون روز موعد. 

توی قنوت نمازتون دعای سلامتی حضرت صاحب الامر عجل الله تعالی فرجه الشریف (دعای اللهم کن لولیک...) رو بخونید. خدایا من اعمال مستحبی ام رو به نیابت از تمام این دل شیفتگان حضرت انجام میدم. 
اره داره تخمگ ازاد میشه به نظرم

لاانه گزینی با ازاد شدن تخمک خیلی فرق داره تو گوگل سرچ کنی متوجه میشی!!!

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
من فقط یه ذره لکه بینی قهو ه ای داشتم تموم شد

عه لک بینی داشتی من ندارم اصلا فقط درد دارم مخصوصا امروز که دردش یکم فرق داره یه دفعه میگیره و ول میکنه 

تو نبودی من به سوگ غم نشستم ...