2777
2789
میشه علائمتونو بگید منم الان تاپیک زدم احساس میکنم تاریخ بارداریم اشتباه شده  من از الان حالت ...

ببین من قبل اینکه بی بی چک بزنم یعنی شاید هفته سوم بودم به بوها حساس شده بودم چند روز بعدش خوب شدم. دوباره هفته بعدش یکم حالت تهوع داشتم کمممم باز چند وقت بعدش خوب شدم الان دو روزه حالت تهوعم یکم بیشتر شد طوری ک امروز صبح چندبار فکر کردم میخوام‌بالا بیارم. نمیدونم چرا انقدر نوسان داره. سونو هم ۴ هفته و ۶روزم بود(به تاریخ پریودی) دادم گفت خیلی ریزه انگار زیر ۴ هفتس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین من قبل اینکه بی بی چک بزنم یعنی شاید هفته سوم بودم به بوها حساس شده بودم چند روز بعدش خوب شدم. ...

میشه لطف کنی تاپیک اخرمو بخونی 

منم مثل توام اما من گیج شدم 

من تنبلی داشتم تاریخ پریودم آخر بهمن بود اما بی بی چک ۱۸فروردین مثبت شد رفتم سونو گفت بین ۳ تا ۴هفتشه 

بعد الان تو گوگل علائم هفته ششم رو میخوندم من اون علائم رو دو هفته قبل تجربه کردم الان علائم هفته هفتم و هشتم رو دارم

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید
میشه لطف کنی تاپیک اخرمو بخونی  منم مثل توام اما من گیج شدم  من تنبلی داشتم تاریخ پریودم ...

عزیزم علائم برای همه دقیقا تو اون ماهی ک گفتن پیش نمیاد یکی زودتر یکی دیرتر. بنظرم اون چیزی که سونو بهت گفته رو ملاک بدون اصلا نیاز نیست به مسائل دیگ فکر کنی(مثل اخرین پریودیتو زمان رابطه و اینا ) بدن انقدر در موقعیت های مختلف واکنش های متفاوت نشون میده ک خکد دکترها هم سر درنمیارن. بنابراین ریلکس باش تا وقتی مشکلی نداری عزیزم نیاز نیست به این چیزا فکر کنی

عزیزم علائم برای همه دقیقا تو اون ماهی ک گفتن پیش نمیاد یکی زودتر یکی دیرتر. بنظرم اون چیزی که سونو ...

بله درست میگید 

ممنونم ازتون 

انشالله به سلامتی به دنیا بیاد نی نیتون

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید