2777
2789
عنوان

تاپیک جنجالی

139 بازدید | 15 پست

خواهرشوهرم بهم‌ پیام نمیده بلاکش کردم

مادرشوهرم گفت از اینجا پاشو برو اونجا بشین فحشش دادم

پدرشوهرم ب عمه ی خاله ی زندایی ِ مامانم فحش داد

و .....

بازدید ۴۶۷۹۰۱۰۰۵۶۸

حالا یه مامان بیچاره میاد اینجا ی سوال میپرسه یکیتون محض رضای خدا نمیرید راهنمایی کنید حتی اگه تجربه ای هم ندارید یه کامنت بذارید تجربه ندارم کاش اسم سایت و‌بجا نی نی سایت بزارن سایت غیبت . نمیگم خودمم تو این تاپیکا شرکت نمیکنم یا اصن ممکنه خودمم همچین تاپیکی بزنم اما میگم همونجور ک ب اون تاپیکا سر میزنید ب سوال خانومای باردار و نی نی دار ها هم جواب بدید . مرسی 💋💋

یا مَن فِعْلُهُ لَطیف 🌸 ای آنکه کارش مهربانی است ... 🕊🤍🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه توقعاتی داری!سایت از 12 ساله اجازه داده بیان مردا رو هم اجازه داده حالا هم سایت مر شده از این دوتا دسته ادم!!!اینا چه میفهمن بچه داری و بارداری😕

من خودمم سوالی داشته باشم میرم تاپیکای قدیمی تر میگردم جوابشو میدا میکنم چون سوالم بپرسی یه مشت بچه میان جواب الکی میپرونن

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
بلد باشم چراکه ن تو داری مارو مجبور میکنی و این اصلا منصفانه نیس 

من اینو برا خودم نمیگم ولی امروز تو‌ چندتا تاپیک مادرا رفتم یکی نیومده بود بنده خدا رو راهنمایی کنه مجبورت نمیکنم

بعد میگی نمیدونم یه کامنت بذارین😐 ک چی

خیلیا میرن بدونه توجه به موضوعه تاپیک شیرین بازی درمیارن که چی بشه بریم الکی کامنت بذاریم

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠

بله عزیزان شما درست میگین ک سایت شده پر از بچه و مرد لابد اونایی هم ک میان هرروز تاپیک خواهرشوهر مادرشوهر میزنن همشون منم

بعد میگی نمیدونم یه کامنت بذارین😐 ک چی خیلیا میرن بدونه توجه به موضوعه تاپیک شیرین بازی درمیارن ...

عزیزم نگفتم شیرین بازی دربیار میگم بگو تجربه ندارم این شیرین بازیه !؟

عزیزم نگفتم شیرین بازی دربیار میگم بگو تجربه ندارم این شیرین بازیه !؟

خو وقتی تجربه ندارم بنویسم تجربه ندارم!😂 دیگه شوره بیکاری درومد صب تا شب باید بریم توتاپیکا بنویسیم شرمنده نمیدونم 

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
خو وقتی تجربه ندارم بنویسم تجربه ندارم!😂 دیگه شوره بیکاری درومد صب تا شب باید بریم توتاپیکا بنویسیم ...

حالا برا فحش دادن ب مادر شوهرا ک همتون بیکارید 😊