2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم کجا دقیق ولی حتما تا آخرش برو! یکی بود قشنگ رفتن اسم و فامیل و محلشو همه جاشو درآوردن☺️

عزیزم این اشنامونه تهدیدارو همه حا گفته حتی شاهدم دارم و تهدید ب دزدیدن پسرمم کرده حالا برم فتا؟من شماره پ همه چیشو دارم .برم دادسرا و عریضه نویسی بهتر نیست؟؟

عکس و فیلمتو داره؟ اگه داره  و میترسی که پخش کنه اره برو.

عکس داره .تهدیدم کرده که بی ابروم میکنه .خیلی چیزای دیگه .دادشرا برم بهتر نیست؟اخه فتا برای پیدا کردن شماره طرفه من همه چیشو دارم ادرس و شماره و فامیل نزدیکمونه

عکس داره .تهدیدم کرده که بی ابروم میکنه .خیلی چیزای دیگه .دادشرا برم بهتر نیست؟اخه فتا برای پیدا کرد ...

نه برو پلیس فتا بگو که یکی از فامیلامونه اسم و مشخصات شماره اش رو هم بگو. بهتره ببینه پلیس فتا گوشزد کرده تا حساب کار دستش بیاد

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است ....
اینی ک میگی به حایی هم رسید؟من فقط شاهد دارم  

این مجازی عکساشو پخش کرده بود و حرفای ناجور زده بود و تهدید کرده بود و اینا

اینم رفته بود شکایت کرده بود،آدرسشو اینا پیدا کردن،نامه احضار همچین چیزی فکر کنم رفت براش یا زنگ چیزی زدن

فقط میدونم که نتیجه داد

پشت هر اکانت مجازی،قلبی درحال تپیدنه؛پس مواظب حرفامون باشیم.💙