2777
2789
عنوان

اقدام

80 بازدید | 4 پست

سلام دخترا خوبین خوشین طاعت و عبادتون قبول درگاه حق ان شاء الله 

ببخشید من امروز 13روز از امپول ازاد سازی میگذره وخیلی دارم تو زیر شکمم حتی هنگام نشستن پاشدن درد دارم و سردرد و کاملا بی ایشتها شدم  چکا کنم برگردم به روال خودم و چن روز بعد امپول بی بی زد درسته من روز یازده زدم مثبت شد روز دوازده زدم منفی صب کنم بنظرتون  حالت تهوعم دارم 

بزار موعدت بی بی بزن

من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا  من  قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ینی تا اون موقع صب کنم 😢

من یک هفتس سینه درد دارم .و دارم دق میکنم دوست دارم بی بی بزنم دیگه ۶ روز مونده به موعد فردا شاید بزنم 

من به زودی مامان میشم با دعاهای شما یه صلوات برامادرشدنم بفرستید لطفان الهی ک به حاجتایی دلتون برسید ....محمد حافظم قشنگ مادر من میدونم میدونم به زودی ت میای تو شکمم ،آسنا  من  قشنگم با امدنتون به زندگیم زندگیم سرشار از شادی میکنید 
من یک هفتس سینه درد دارم .و دارم دق میکنم دوست دارم بی بی بزنم دیگه ۶ روز مونده به موعد فردا شاید بز ...

اره واقعا ادم نمی تونه صب کنه ان شاء الله مثبت باشیم 

2790
2778
2791
2779
2792