یه پسر داشتم بعد چند سال باز باردار شدم دلم میخواست دختر بشه تو ان تی بهم گفتن دختره انقدر خوشحال بودم جواب سل فری اومد زده پسر چهار روز فقط گریه میکنم شبا خوابم نمیبره😔😔😔هر چی به خودم دلداری میدم بازم دلم آروم نمیشه نمیخوام ناشکری کنم اما خیلی خورده تو ذوقم😭😭
از خیلی هاتون متنفرم ولی یادم نمیمونه که کدومتون اینقدر غیر قابل تحمل بودید! پس اگر جای دیگه ای و توی تاپیک دیگه ای باهاتون صحبت کردم بگذارید به حساب بی توجهی و نه اینکه شما خوبی !!!
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وای خدای من این چه حرفیه خدارو شکر کن من سه ساله منتظرم آنوقت تو بخاطر جنسیتش گریه میکنی همه منتظر پسرم آنوقت تو گریه میکنی واقعا که نمیدونم زندگی به کام کی هست تعجب میکنم ناشکری نکن و توبه کن
زنداداشم خیلی دختر دوست داشت از اول عاشق دختر منو اجیم بود خودش یه پسر شیطون ۸ساله داره حالا بارداره۲قلو بعد۲تاشم پسره میشینه گریه میکنه میگه چ کنم دلسوز ندارم پیر شدم کسی نیس راحت باشم کنارش🤐😂
گفت خاکستر به آتش:تورا می بخشم...ولی.....تبر را نه!!!
خدا همیشه چیزی بهت میده که واست بهتره شاید همین پسره فردا پیرشدی بدردت خورد ناشکر نباش همین الان یه خانمی تاپیک زده آرزو داره که بچه دار بشه اما نمیشه حالش بده بعد تو الان یه هدیه خدا بهت داده تازه پسر که خیلی آرزو دارن